Haftalık Yayın Akışınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında bakarsan komedi olarak sadece Modern Family ve 7 Numara var, diğerlerine eğlence dizisi diyelim. :A Zaten Ölmek İçin 13 Sebep'de göz yaşlarım durmuyor. :T
Doğru aslında, sadece ikisi komedi dizisi. Ben niye diğerlerini komedi olarak düşündüm ki :A 13 Reasons Why ilk sezonu izlemiştim. Sonrasında çok bozdu denince hiç bulaşmadım gerisine :A

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Doğru aslında, sadece ikisi komedi dizisi. Ben niye diğerlerini komedi olarak düşündüm ki :A 13 Reasons Why ilk sezonu izlemiştim. Sonrasında çok bozdu denince hiç bulaşmadım gerisine :A
Bizim forumun burnu havada hiçbir şeyi beğenmeyen kitlesi yüzünden çoğu forum insanı dizileri yarıda bırakıyor. 😡 Kanma o yorumlara, tam senlik ağır ağır gidiyor dizi. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bizim forumun burnu havada hiçbir şeyi beğenmeyen kitlesi yüzünden çoğu forum insanı dizileri yarıda bırakıyor. 😡 Kanma o yorumlara, tam senlik ağır ağır gidiyor dizi. :A
Sadece forum yorumları değil, puanları falan da çok düşmüş :A Zaten ilk sezona da çok bayılmamıştım. İzleyenlere iyi seyirler :A

• Üzücü
GÜNLERDİZİLER
PazartesiDesperate Housewives
SalıGossip Girl
ÇarşambaÖlmek İçin 13 Sebep
PerşembeDesperate Housewives - 7 Numara
CumaGossip Girl
Cumartesi - Pazar7 Numara
Her Gün
Haftada Bir İki Bölüm
Modern Family
The Walking Dead, La Casede Papel, The 100

Böyle bir düzene soktum yoksa sevdiğim diziler çabucak bitiyor. :)
Sinemaya geç artık bırak diziler bitsin. :D

• Beğendim
Bu kadar yorumlara takılma bence, TWD 10.sezonu da bıraktın, nasıl bir efsane kaçırıyorsun farkında değilsin. :A:A
TWD'yi tam olarak bırakmış değilim. Toplu olarak izlerim diye düşünüyorum 10. sezonu :A Ha ama efsanelikle uzaktan yakından alakası yok artık dizinin. Sadece bunca sezon izledim, bari tamamlayayım diye devam edeceğim :A

• Güldürdün
Sinemaya geç artık bırak diziler bitsin. :D
Karantina başlarında öyle yapıyordum da sarmadı pek. Diziyi daha çok seviyorum karakterlere bağlanınca her gün izlemek hoş oluyor. :D

UEK(dh) naparsan yap pazar dizisi:A:A Çok yanliş güne koymuşun:A
Abicim sana da bir şey beğendiremiyorum ya. :A

TWD'yi tam olarak bırakmış değilim. Toplu olarak izlerim diye düşünüyorum 10. sezonu :A Ha ama efsanelikle uzaktan yakından alakası yok artık dizinin. Sadece bunca sezon izledim, bari tamamlayayım diye devam edeceğim :A
Yorumlarını bekliyorum o zaman. :Z

Karantina başlarında öyle yapıyordum da sarmadı pek. Diziyi daha çok seviyorum karakterlere bağlanınca her gün izlemek hoş oluyor. :D

Abicim sana da bir şey beğendiremiyorum ya. :A

Yorumlarını bekliyorum o zaman. :Z
Alışırsın zamanla sevdiğin tarzda filmler buldukça. Sinema daha nitelikli bir sanat, sadece eğlenceli vakit geçirmek olarak düşünme. :D

Alışırsın zamanla sevdiğin tarzda filmler buldukça. Sinema daha nitelikli bir sanat, sadece eğlenceli vakit geçirmek olarak düşünme. :D
Evde kafayı yedim, psikolojim bozuk.. Artık nasıl eğlenebilirsem onu yapmaya çalışıyorum, sanatsal boyutunu düşünecek ruh halinde değilim diyeyim. :A

• Üzücü
Reactions: bazinga
Yeni sezon gelince değişir belki ama
Pazartesi-Yasak Elma
Salı-Menajerimi Ara(şimdilik düşündüğüm)
Çarşamba-Doğduğun Ev Kaderindir(şu an Sen Çal Kapımı)
Perşembe-Mucize Doktor
Cuma-Babil
Cumartesi-(şu anlık) Kuzey Yıldızı
Pazar-şimdilik yok

• Beğendim
Reactions: Doğan
HAFTALIK YAYIN AKIŞI (31 Ağustos - 6 Eylül)

Pazartesi: -
Salı:
Menajerimi Ara
Çarşamba: Hekimoğlu (netten)
Perşembe: -
Cuma:
Kırmızı Oda
Cumartesi: -
Pazar: -

Aylarca süren dizisizlikten sonra bir haftada 3 diziyle sezon bomba gibi başlıyor. :Z