Bu kadar komedi bana fazla gelirSiz de yaz akşamlarında heyecan, komedi, entrika, sürükleyici hikayeleri izlemek istiyorsanız bu listeyi uygulayın. @Forumdash @Çiğdem @bazinga @MasacRE @xdragxx @DarkLegenD @xemrexxx
Bu kadar komedi bana fazla gelirSiz de yaz akşamlarında heyecan, komedi, entrika, sürükleyici hikayeleri izlemek istiyorsanız bu listeyi uygulayın. @Forumdash @Çiğdem @bazinga @MasacRE @xdragxx @DarkLegenD @xemrexxx
Umarım komedi kelimesini aşağılama anlamında kullanmamışsındır.Bu kadar komedi bana fazla gelir
Aşağılama anlamında kullanmadım, sadece pek fazla komedi izlemeyi tercih etmiyorumUmarım komedi kelimesini aşağılama anlamında kullanmamışsındır.
Aslında bakarsan komedi olarak sadece Modern Family ve 7 Numara var, diğerlerine eğlence dizisi diyelim. Zaten Ölmek İçin 13 Sebep'de göz yaşlarım durmuyor.Aşağılama anlamında kullanmadım, sadece pek fazla komedi izlemeyi tercih etmiyorum
Doğru aslında, sadece ikisi komedi dizisi. Ben niye diğerlerini komedi olarak düşündüm ki 13 Reasons Why ilk sezonu izlemiştim. Sonrasında çok bozdu denince hiç bulaşmadım gerisineAslında bakarsan komedi olarak sadece Modern Family ve 7 Numara var, diğerlerine eğlence dizisi diyelim. Zaten Ölmek İçin 13 Sebep'de göz yaşlarım durmuyor.
Bizim forumun burnu havada hiçbir şeyi beğenmeyen kitlesi yüzünden çoğu forum insanı dizileri yarıda bırakıyor. 😡 Kanma o yorumlara, tam senlik ağır ağır gidiyor dizi.Doğru aslında, sadece ikisi komedi dizisi. Ben niye diğerlerini komedi olarak düşündüm ki 13 Reasons Why ilk sezonu izlemiştim. Sonrasında çok bozdu denince hiç bulaşmadım gerisine
Sadece forum yorumları değil, puanları falan da çok düşmüş Zaten ilk sezona da çok bayılmamıştım. İzleyenlere iyi seyirlerBizim forumun burnu havada hiçbir şeyi beğenmeyen kitlesi yüzünden çoğu forum insanı dizileri yarıda bırakıyor. 😡 Kanma o yorumlara, tam senlik ağır ağır gidiyor dizi.
Bu kadar yorumlara takılma bence, TWD 10.sezonu da bıraktın, nasıl bir efsane kaçırıyorsun farkında değilsin.Sadece forum yorumları değil, puanları falan da çok düşmüş Zaten ilk sezona da çok bayılmamıştım. İzleyenlere iyi seyirler
Sinemaya geç artık bırak diziler bitsin.
GÜNLER DİZİLER Pazartesi Desperate Housewives Salı Gossip Girl Çarşamba Ölmek İçin 13 Sebep Perşembe Desperate Housewives - 7 Numara Cuma Gossip Girl Cumartesi - Pazar 7 Numara Her Gün
Haftada Bir İki BölümModern Family
The Walking Dead, La Casede Papel, The 100
Böyle bir düzene soktum yoksa sevdiğim diziler çabucak bitiyor.
TWD'yi tam olarak bırakmış değilim. Toplu olarak izlerim diye düşünüyorum 10. sezonu Ha ama efsanelikle uzaktan yakından alakası yok artık dizinin. Sadece bunca sezon izledim, bari tamamlayayım diye devam edeceğimBu kadar yorumlara takılma bence, TWD 10.sezonu da bıraktın, nasıl bir efsane kaçırıyorsun farkında değilsin.
UEK(dh) naparsan yap pazar dizisi Çok yanliş güne koymuşunSiz de yaz akşamlarında heyecan, komedi, entrika, sürükleyici hikayeleri izlemek istiyorsanız bu listeyi uygulayın. @Forumdash @Çiğdem @bazinga @MasacRE @xdragxx @DarkLegenD @xemrexxx
Karantina başlarında öyle yapıyordum da sarmadı pek. Diziyi daha çok seviyorum karakterlere bağlanınca her gün izlemek hoş oluyor.Sinemaya geç artık bırak diziler bitsin.
Abicim sana da bir şey beğendiremiyorum ya.UEK(dh) naparsan yap pazar dizisi Çok yanliş güne koymuşun
Yorumlarını bekliyorum o zaman.TWD'yi tam olarak bırakmış değilim. Toplu olarak izlerim diye düşünüyorum 10. sezonu Ha ama efsanelikle uzaktan yakından alakası yok artık dizinin. Sadece bunca sezon izledim, bari tamamlayayım diye devam edeceğim
Alışırsın zamanla sevdiğin tarzda filmler buldukça. Sinema daha nitelikli bir sanat, sadece eğlenceli vakit geçirmek olarak düşünme.Karantina başlarında öyle yapıyordum da sarmadı pek. Diziyi daha çok seviyorum karakterlere bağlanınca her gün izlemek hoş oluyor.
Abicim sana da bir şey beğendiremiyorum ya.
Yorumlarını bekliyorum o zaman.
Evde kafayı yedim, psikolojim bozuk.. Artık nasıl eğlenebilirsem onu yapmaya çalışıyorum, sanatsal boyutunu düşünecek ruh halinde değilim diyeyim.Alışırsın zamanla sevdiğin tarzda filmler buldukça. Sinema daha nitelikli bir sanat, sadece eğlenceli vakit geçirmek olarak düşünme.
Yok zaten o 10-20 dakikalıklar genelde mobilden.Bu kadar çok TV izlemeyin lütfen Dosi hanım