İzliyor musun Survivor'ı 😱16 Şubat Pazar'dan itibaren:
Pazartesi: Sefirin Kızı - Survivor 2020
Salı: Hekimoğlu - Survivor 2020
Çarşamba: -
Perşembe: Mucize Doktor - Bir Zamanlar Çukurova
Cuma: Babil
Cumartesi: Survivor 2020
Pazar: Survivor 2020
Kadroyu çok sevdim, izleyeceğim bu sene.İzliyor musun Survivor'ı 😱
Gözüne kestirdiğin parlak var mıKadroyu çok sevdim, izleyeceğim bu sene.![]()
Var belli tipler de yarın bölümü izlerken sana tasvir geçeyim, şimdi detaylı inceleme yapmam lazım yarına.Gözüne kestirdiğin parlak var mı![]()
Bekliyorum hayatım, zevkine güveniyorumVar belli tipler de yarın bölümü izlerken sana tasvir geçeyim, şimdi detaylı inceleme yapmam lazım yarına.![]()
Hizmetçiler'e o kadar yükselip pat akışı güncellemek... Bayılıyorum bu ani kararlarına.Hayrola niye güldün.@Yiğitt
Yükselmenin devamı gelsin çok isterdim ama maalesef.Hizmetçiler'e o kadar yükselip pat akışı güncellemek... Bayılıyorum bu ani kararlarına.![]()
GÜNLER | DİZİLER |
Pazartesi | Desperate Housewives |
Salı | Gossip Girl |
Çarşamba | Ölmek İçin 13 Sebep |
Perşembe | Desperate Housewives - 7 Numara |
Cuma | Gossip Girl |
Cumartesi - Pazar | 7 Numara |
Her Gün Haftada Bir İki Bölüm | Modern Family The Walking Dead, La Casede Papel, The 100 |
Siz de yaz akşamlarında heyecan, komedi, entrika, sürükleyici hikayeleri izlemek istiyorsanız bu listeyi uygulayın.
GÜNLER DİZİLER Pazartesi Desperate Housewives Salı Gossip Girl Çarşamba Ölmek İçin 13 Sebep Perşembe Desperate Housewives - 7 Numara Cuma Gossip Girl Cumartesi - Pazar 7 Numara Her Gün Modern Family Haftada Bir İki Bölüm The Walking Dead, , La Casede Papel, The 100
Böyle bir düzene soktum yoksa sevdiğim diziler çabucak bitiyor.![]()
Bu kadar çok dizi bünyeme ters gelirSiz de yaz akşamlarında heyecan, komedi, entrika, sürükleyici hikayeleri izlemek istiyorsanız bu listeyi uygulayın.@Forumdash @Çiğdem @bazinga @MasacRE @xdragxx @DarkLegenD @xemrexxx
Hepi topu 8 dizi var, 3'ünü de sürekli izlemiyorum.Bu kadar çok dizi bünyeme ters gelir![]()