İzliyor musun Survivor'ı 😱16 Şubat Pazar'dan itibaren:
Pazartesi: Sefirin Kızı - Survivor 2020
Salı: Hekimoğlu - Survivor 2020
Çarşamba: -
Perşembe: Mucize Doktor - Bir Zamanlar Çukurova
Cuma: Babil
Cumartesi: Survivor 2020
Pazar: Survivor 2020
Kadroyu çok sevdim, izleyeceğim bu sene.İzliyor musun Survivor'ı 😱
Gözüne kestirdiğin parlak var mıKadroyu çok sevdim, izleyeceğim bu sene.
Var belli tipler de yarın bölümü izlerken sana tasvir geçeyim, şimdi detaylı inceleme yapmam lazım yarına.Gözüne kestirdiğin parlak var mı
Bekliyorum hayatım, zevkine güveniyorumVar belli tipler de yarın bölümü izlerken sana tasvir geçeyim, şimdi detaylı inceleme yapmam lazım yarına.
Hizmetçiler'e o kadar yükselip pat akışı güncellemek... Bayılıyorum bu ani kararlarına.Hayrola niye güldün. @Yiğitt
Yükselmenin devamı gelsin çok isterdim ama maalesef.Hizmetçiler'e o kadar yükselip pat akışı güncellemek... Bayılıyorum bu ani kararlarına.
GÜNLER | DİZİLER |
Pazartesi | Desperate Housewives |
Salı | Gossip Girl |
Çarşamba | Ölmek İçin 13 Sebep |
Perşembe | Desperate Housewives - 7 Numara |
Cuma | Gossip Girl |
Cumartesi - Pazar | 7 Numara |
Her Gün Haftada Bir İki Bölüm | Modern Family The Walking Dead, La Casede Papel, The 100 |
Siz de yaz akşamlarında heyecan, komedi, entrika, sürükleyici hikayeleri izlemek istiyorsanız bu listeyi uygulayın. @Forumdash @Çiğdem @bazinga @MasacRE @xdragxx @DarkLegenD @xemrexxx
GÜNLER DİZİLER Pazartesi Desperate Housewives Salı Gossip Girl Çarşamba Ölmek İçin 13 Sebep Perşembe Desperate Housewives - 7 Numara Cuma Gossip Girl Cumartesi - Pazar 7 Numara Her Gün Modern Family Haftada Bir İki Bölüm The Walking Dead, , La Casede Papel, The 100
Böyle bir düzene soktum yoksa sevdiğim diziler çabucak bitiyor.
Bu kadar çok dizi bünyeme ters gelirSiz de yaz akşamlarında heyecan, komedi, entrika, sürükleyici hikayeleri izlemek istiyorsanız bu listeyi uygulayın. @Forumdash @Çiğdem @bazinga @MasacRE @xdragxx @DarkLegenD @xemrexxx
Hepi topu 8 dizi var, 3'ünü de sürekli izlemiyorum.Bu kadar çok dizi bünyeme ters gelir