Haftalık Yayın Akışınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ay yazık senin halin hal değil. :( Seni de şu kıvırcık psikopatın yanına yatıralım en iyisi. :A
Muhtesem bir diziydi napalim. Böyleleri altin degerinde. Sende izlersen seversin de su önyargin.. Gerci dizideki gelismeleri benden daha iyi biliyorsun. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Pazartesi: Yasak Elma ❤
Salı: Hekimoğlu ❤
Çarşamba: Benim Adım Melek ?
Perşembe: Bir Zamanlar Çukurova ?
Cuma: -
Cumartesi: Belki O Ses-
Pazar: Belki O Ses-
Soru işareti olanlar ev kalabalık olursa bu diziler açık olur ve bakarım bende

Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı...

Pazartesi: -

Salı: -

Çarşamba: -

Perşembe: Bazen Bir Zamanlar Çukurova

Cumartesi ve Pazar: Bazen O ses-e göz atıyorum.

Note 1: Star-ın yeni 2 dizisinin ilk 2 bölümünü izledim ve bıraktım. 2.5 saata artık hiç dayanamıyorum. Sadece BZÇ eski havası falan ve ağır dram olması ile beni çekiyor. Amma çoğu zaman özetden sonraki 1 saatlik kısımda bıkıyor ve bırakıyorum. Sahneler çok uzadığı için bayıyor.

Note 2: Güldür Güldür Show'a YouTube üzerinden yeni bölümden sonra bakıyorum. Genelde her bölümdeki bir ve ya iki iyi izlenme almış skeçlere.

• İlginç
Reactions: Aserat
Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı...

Salı: -

Perşembe: Bazen Bir Zamanlar Çukurova

Cumartesi ve Pazar: Bazen O ses-e göz atıyorum.

Note 1: Star-ın yeni 2 dizisinin ilk 2 bölümünü izledim ve bıraktım. 2.5 saata artık hiç dayanamıyorum. Sadece BZÇ eski havası falan ve ağır dram olması ile beni çekiyor. Amma çoğu zaman özetden sonraki 1 saatlik kısımda bıkıyor ve bırakıyorum. Sahneler çok uzadığı için bayıyor.

Note 2: Güldür Güldür Show'a YouTube üzerinden yeni bölümden sonra bakıyorum. Genelde her bölümdeki bir ve ya iki iyi izlenme almış skeçlere.
Ve Babil vakasından sonra yoldaşlığımız yine sallantıya giriyor. :A

Ve Babil vakasından sonra yoldaşlığımız yine sallantıya giriyor. :A
Sorun Babil'de değil, bende. :A
Artık sabrım yok uzun dizi izlemeye. İçim bayıyor uzun dialoglardan falan. Bugün bile birkaç sahnesine göz atdım. Hayır no bakamam dedim ve televizyondan uzaklaşdım. :A

Sorun Babil'de değil, bende. :A
Artık sabrım yok uzun dizi izlemeye. İçim bayıyor uzun dialoglardan falan. Bugün bile birkaç sahnesine göz atdım. Hayır no bakamam dedim ve televizyondan uzaklaşdım. :A
Ben de uzun süreleri sevmiyorum ama sürekli ilgi çekici dizi yapıyorlar halim ne olacak bilmem. :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
10 Şubat'tan itibaren:

Salı:
Hekimoğlu
Çarşamba: Jet Sosyete (Star)
Perşembe: Mucize Doktor
Cuma: Babil - Jet Sosyete (Puhu)
Cumartesi: -
Pazar: -

• Olmamış
Reactions: Ahmed
Geçen bir konuda izlediğim bir şeyin tekrarını izleyemem diyordun. :A Harbi garipsin. :F
İnternetten tekrar açıp izlemem dedim yoksa TV'de denk gelirsem elbette bakarım. O bölümleri de aylar önce bir kez izledim bir zahmet tekrar bakayım. :A

Sen kalan bölümleri izleyecektin hani.ss

• Güldürdün
Reactions: Özgür
10 Şubat'tan itibaren:

Pazartesi: Çukur
Salı: Kadın
Perşembe: -
Cuma: Babil
Cumartesi: -
Pazar: -

• İlginç