2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hemen gelmeyecek :A
Ben kendi kanalımdaki projelerimi askıya aldım artık. Anketliler yani.
Güzeller gece bitiyor ilk tur ve 8 tane daha gelecek 2. Tur. Mesmesso ve biz varız. Güzeller azalınca buna başlarım.
Dur önce filmleri oylayayaım da sonra güzeller gelsin:F Sekme sığmıyor artık tarayıcıda:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dur önce filmleri oylayayaım da sonra güzeller gelsin:F Sekme sığmıyor artık tarayıcıda:A
Güzeller gece 2 gibi gelir ve pazara kadar vaktin var. Sonra azalıyor artık, hem konu sayısı hemde içerik sayısı :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Güzeller gece 2 gibi gelir ve pazara kadar vaktin var. Sonra azalıyor artık, hem konu sayısı hemde içerik sayısı :A
Geçen bi kategoriyi unutmamak için kategorileri tek tek sekme oarak acmiştim :F PC kafayı yicekti:F Azalsınlar bi zahmet hatta direkt ceyrek final yap çok güzel yoktu:A Kezban bile gördüm güzel diyerekten:A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Geçen bi kategoriyi unutmamak için kategorileri tek tek sekme oarak acmiştim :F PC kafayı yicekti:F Azalsınlar bi zahmet hatta direkt ceyrek final yap çok güzel yoktu:A Kezban bile gördüm güzel diyerekten:A @xemrexxx
Sorma bir kategori komple oylayasım yoktu :A
Bu gece ki 8. İdare et :A :A önce il 4ü yap. Başka gün diğer 4ü. Mesmesso ile denk geldi diye öyle oldu. O maşallah günlük açıyor :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Çağatay cidden yokmuş 😱
@Aserat liste bombardımanına girişti. Onu en son değerlendireceğim. 100 isme kadar yolu var dedik artık ve o da yardım edecek anketlerde oyüzden ekleriz bir ara :A güzellerin 2. Turunu gece atlatayım yarına buraya yoğunlaşırım :A
Çağatay'ı 12.Adam yazmış 1.sayfada, soyadını eklemediği için kaçırdın gözünden herhalde :A

O listenin hepsini almana da gerek yok, seçersin aralarından :A

Kolay gelsin şimdiden :D

• Harika
Sorma bir kategori komple oylayasım yoktu :A
Bu gece ki 8. İdare et :A :A önce il 4ü yap. Başka gün diğer 4ü. Mesmesso ile denk geldi diye öyle oldu. O maşallah günlük açıyor :F
Evet denk getirmeyin :A Neyse bugun burdayım ac konuyu da ilkk dakkadan savayım başimdan:F

• Güldürdün
Bir an aklım Şahsiyet'e gitti, 2018 yapımı olduğu için tam Haluk Bilginer de güme gitti diye kabullenmişken Nuh Tepesi aklıma geldi. :A 2010'lar için Haluk Bilginer > Şener Şen'dir. Şener Şen uğruna o kadar kaos oluşmuşken Haluk Bilginer haliyle açık ara favorim ve kalbimdeki isim oluyor bu etkinlikte. :A Sinema etkinliğindeki o çoşkulu sinerji nedense bende de bu etkinlikte, en uzak durmamın beklendiği etkinlikte vuku buldu 😱 Haluk Bilginer konusunda ilerleye turlarda sinerji oluşturan olursa dahil bile olabilirim. :A @Sherlock @MEnes @xdragxx
Haluk Bilginer'in her daim arkasındayız, kazanmazsa büyük komedi olur zaten...

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
Olur. :A Canın sağ olsun ortağım. :A
6 tane aç :A kalan 2 yi ben gelince açarım :A
Diğer tur olmadı hepsini açarım. Şimdi sana fazladan yük olunacak biliyorum. Sayılar azalıyor madem 3. Tur komple benim :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Burak Serdar Şanal

1591819946686.png

Kadir Polatçı

Kadir-Polatçı-aşk-şarkısı-filmi.jpg

Oktay Çubuk

1591820236352.png

Yusuf Çim

2019-2020-sezonu-yusuf-çim-bilgileri.jpg

Yusuf Eren

Aşk-Ağlatır-Yusuf-Deniz-Can-Aktaş-Dizide-nasıl-bir-rolde-oynayacak.jpg

Kalite getireyim listene. :Z @Dosi

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Dosi
  • Güldürdün
Son çocuğun adı Deniz Can Aktaş yalnız. :A
Al ilk mesaja düzgün ekle ozaman :A yetkin var ne de olsa :A

Sana okadar etiket yolladım. Beni yordular ve güzellerin anketiyle uğraşacak halim kalmadı :T

• Üzücü
Reactions: Aserat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...