Keith Long
Favori Üye
Benim defans iyice sıkıntı4-5-1 En sevmediğim taktik ne yersin ne atarsın düşündüğüm oldu 0-0 tebrikler @DarkLegenD
Benim defans iyice sıkıntı4-5-1 En sevmediğim taktik ne yersin ne atarsın düşündüğüm oldu 0-0 tebrikler @DarkLegenD
Keşke sana karşı agresif oynasaydım serimizi bozdunKapitalizmin üç atlısı.
Ekli dosyayı görüntüle 85732
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Hakem hoşgörülü olduğu zaman agresif oyna, orada hata yaptın. Gerçi olay sadece sertlikte değil, oyunla da alakalı olabiliyor. Ben kötü gitmeye başlamıştım, iyi oldu bu galibiyet.Keşke sana karşı agresif oynasaydım serimizi bozdun
bana katı geliyorHakem hoşgörülü olduğu zaman agresif oyna, orada hata yaptın. Gerçi olay sadece sertlikte değil, oyunla da alakalı olabiliyor. Ben kötü gitmeye başlamıştım, iyi oldu bu galibiyet.
Listede oyuncu yok bir oyuncu alma hakkım bulunuyor ama iyi seçim yapmalıyımTurkuazz emin adımlarla geliyor bir anda bizi geçecek potansiyelde eldekileri çıkarıp bir yıldız alsa bizi geçer
Futbolcular yorgunluktan full kırmızı olmuş galiba battık
telefondan sponsor mu geliyor @FelonDünya Yıldızı olma adayı Sponsorumuz FCBarcelonadan Ansu Fatiyi renklerimize bağladık kendisi 17 yaşında olup tek rakibim takım arkadaşı reinier'i geçmek olduğunu söyledi..
benim forvetler slimani çıktı @SherlockLigin güçlü ve iddialı ekiplerinden, @Siyagriyus hocamızın takımı Leicester'ı mağlup etmeyi başardık...
4-5-1 En sevmediğim taktik ne yersin ne atarsın düşündüğüm oldu 0-0 tebrikler @DarkLegenD
Kendimizden 3 katı büyüklükte olan bir kadroyu durdurabildik, oyunun sistemi sağ olsun.@DarkLegenD'e bak, taktik dehasını konuşturmuş...
Kendimizden 3 katı büyüklükte olan bir kadroyu durdurabildik, oyunun sistemi sağ olsun.
Geçen gün laf atıyordun oyuna, şimdi güçlü takımlardan puan alınca normâlleştirmişsin.Ben de dün Everton'la deplasmanda berabere kalmıştım, olabiliyor böyle şeyler bu oyunda.