OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 8-14 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin kapitalist dört kulübü ektedir:

1591603281082.png

Kim önce 1 milyar euro rakamına ulaşacak, hep birlikte göreceğiz.

@MEnes mi, @Polat Şaşmaz mı, @Turkuazz mı, yoksa @Felon mu? Hepsi ve daha fazlası için beklemede kalın.

• Güldürdün
Reactions: Araf
Çarşamba günü ancak 1melyar avro United olur diye düşünüyorum
Bir de benim anlamadığım sen nasıl bu kadro değerine ulaştın, çok şaşırtıcı. En altlardaydın, en üstlere çıktın kadro değeri bakımından. Hiç beklenmedik anda bir de işin ilginci. :D

Bir de benim anlamadığım sen nasıl bu kadro değerine ulaştın, çok şaşırtıcı. En altlardaydın, en üstlere çıktın kadro değeri bakımından. Hiç beklenmedik anda bir de işin ilginci. :D
Stadyum o kadar etkili ki birde antreman sahası hepsi maxda dünde ev sahibi avantajı bitirdim hedefim çok değil 1.5milyar € tabi al sat dengem bozulmaz ise

Ek olarak coins veren 1yada 2oyunu oynadım oda faydalı oldu

Ligin kapitalist dört kulübü ektedir:

Ekli dosyayı görüntüle 85533

Kim önce 1 milyar euro rakamına ulaşacak, hep birlikte göreceğiz.

@MEnes mi, @Polat Şaşmaz mı, @Turkuazz mı, yoksa @Felon mu? Hepsi ve daha fazlası için beklemede kalın.
Benim kadromu incele bir yada 2tane.28 üstü oyuncu görürsün genç oyuncu alıp geliştirecek son reinier oyunun ilk günü aldım 100m barajına ulaştı bunun gibi 10oyuncu bulsan al sana 1milyar :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...