Stadyum o kadar etkili ki birde antreman sahası hepsi maxda dünde ev sahibi avantajı bitirdim hedefim çok değil 1.5milyar € tabi al sat dengem bozulmaz ise
Bu kısımlar aklıma gelmiyor bile aslında. Antrenman sahası bitmiş örneğin uzun zaman önce, az önce girip "bitir" dedim.
Demek paralar oyunculardan değil, sahadan geliyor. Bir de sürekli olarak dostluk maçı yaptırıyorsun, bu da oyuncuların değerini artırıyor. Sahadan gelen parayla biriktirip oyuncu alıyorsun, dostluk maçı yapıp da oyuncuların değerini artırıyorsun. Mantıklı, şimdi anlaşıldı nasıl kadro değerini artırdığın.
Ben oyuncuları günde üç kere antrenmana sokuyordum, bitiyordu öyle. Bir de al ve sat modu vardı bende. Eskiden de oynuyordum oyununu da, bu detayları yeni oturttum kafamda. Dostluk maçına soktum sürekli oyuncuları değerleri katlandı bir anda. Muhtemelen antrenman seviyesinin artmasıyla da oyuncu değerlerim kısmen de olsa arttı, tabii çok iyi artmıyor, orası ayrı konu. Senin hepsi full ise, antrenmana soktuğunda bir anda artıyordur değerleri ve hepsinin değerlerinin artmasından bu belli. Çok mantıklı ilerlemişsin, bu da değerlerini artırmış. Bunun da meyvelerini yavaş yavaş toplarsın artık.