Yine mütevazılık yapıyor. İstesen, bir anda ulaşırsın o sayıya.Everton yada Tottenham daha çabuk ulaşır o sayıya
Yine mütevazılık yapıyor. İstesen, bir anda ulaşırsın o sayıya.Everton yada Tottenham daha çabuk ulaşır o sayıya
Cevabını @Felon'la yaptığımız konuşmadan bulabilirsin.Tottenham Hotspur ve Manchester United en başından beri böyleydi de Everton ve Southampton nereden çıktılar kardeşim? Vaziyete bak...
Cevabını @Felon'la yaptığımız konuşmadan bulabilirsin.
Diyene bak diyene.Hepsi kapitalist olmuş, hepsi.
takım istikrarlı değil saydığım iki takım daha iyi sonuçlar alıyor dediğin sayıyı yakalamak için oyuncu alım satım yapılmalı o açıdan bakılınca da o iki takımın şansı daha fazla sanıyorumYine mütevazılık yapıyor. İstesen, bir anda ulaşırsın o sayıya.
Ooo demek 100 coin geliyor, sevdim ben bu işi...
@MEnes, @Polat Şaşmaz, @Turkuazz ve @Felon, üçünüz 1 milyar euro kadro değerine en yakın isimsiniz. O rakama ulaştığınızda 100 coin geliyormuş, onu da belirteyim. O açıdan şanslı olursunuz fazlasıyla.
Coinsi ilk duyuyorum bilmiyordum
@MEnes, @Polat Şaşmaz, @Turkuazz ve @Felon, üçünüz 1 milyar euro kadro değerine en yakın isimsiniz. O rakama ulaştığınızda 100 coin geliyormuş, onu da belirteyim. O açıdan şanslı olursunuz fazlasıyla.
Hemen kadro değerini 1 milyar euro yapmaya çalışacak şimdi.Ooo demek 100 coin geliyor, sevdim ben bu işi...
Ben de bilmiyordum, hiç kadro değerim o rakama ulaşmadı, hatırlamıyorum. Arkadaş dedi az önce de, öyle biliyorum.Coinsi ilk duyuyorum bilmiyordum
Tabi ki, ilk işim o olacak şuan...Hemen kadro değerini 1 milyar euro yapmaya çalışacak şimdi.
Ben de bilmiyordum, hiç kadro değerim o rakama ulaşmadı, hatırlamıyorum. Arkadaş dedi az önce de, öyle biliyorum.
Diyene bak diyene.
Ooo demek 100 coin geliyor, sevdim ben bu işi...
Eee kapitalizm işte...
Benim kadar acemi olmazsın oyunu Türkçe yapmışım haliyle Türkçe futbol terimleride bana uzakBen de acemiydim oyuna başlarken ama her şeyi aklımda tuttum...
Muhakkak o kadar değilimdir ama yine de hiç oynamamıştım sonuçta...Benim kadar acemi olmazsın oyunu Türkçe yapmışım haliyle Türkçe futbol terimleride bana uzak
Ben haklıyım işteMuhakkak o kadar değilimdir ama yine de hiç oynamamıştım sonuçta...
Yoo hatırlamak zor değil, acemilik bunda etkili değil, haklı değilsin.Ben haklıyım işte
Neyse güzelleri oyluyorum. Konsantremi bozma @Sherlock
Yav he heYoo hatırlamak zor değil, acemilik bunda etkili değil, haklı değilsin.
Vitaminler bende enerji yapıyor @Dosi