İlk günden 100 şey anlattın. Acemi biri nasıl herşeyi kafasında tutsun? 😱
Bu açıdan düşünüce haklısın tabii.
İlk günden 100 şey anlattın. Acemi biri nasıl herşeyi kafasında tutsun? 😱
Ben hep haklıyım (@MEnes )Bu açıdan düşünüce haklısın tabii.
navası ben alacaktım sen satmak için navası kullanıyorsunİlk günden 100 şey anlattın. Acemi biri nasıl herşeyi kafasında tutsun? 😱
masipi aldım @Dosi kalecim yoktu çünkü
Ben de acemiydim oyuna başlarken ama her şeyi aklımda tuttum...Ben hep haklıyım (@MEnes )
2013 te oynadımBen de acemiydim oyuna başlarken ama her şeyi aklımda tuttum...
Çarşamba günü ancak 1melyar avro United olur diye düşünüyorumLigin kapitalist dört kulübü ektedir:
Ekli dosyayı görüntüle 85533
Kim önce 1 milyar euro rakamına ulaşacak, hep birlikte göreceğiz.
@MEnes mi, @Polat Şaşmaz mı, @Turkuazz mı, yoksa @Felon mu? Hepsi ve daha fazlası için beklemede kalın.
Bir de benim anlamadığım sen nasıl bu kadro değerine ulaştın, çok şaşırtıcı. En altlardaydın, en üstlere çıktın kadro değeri bakımından. Hiç beklenmedik anda bir de işin ilginci.Çarşamba günü ancak 1melyar avro United olur diye düşünüyorum
Staddan @ArafBir de benim anlamadığım sen nasıl bu kadro değerine ulaştın, çok şaşırtıcı. En altlardaydın, en üstlere çıktın kadro değeri bakımından. Hiç beklenmedik anda bir de işin ilginci.
Stadyum o kadar etkili ki birde antreman sahası hepsi maxda dünde ev sahibi avantajı bitirdim hedefim çok değil 1.5milyar € tabi al sat dengem bozulmaz iseBir de benim anlamadığım sen nasıl bu kadro değerine ulaştın, çok şaşırtıcı. En altlardaydın, en üstlere çıktın kadro değeri bakımından. Hiç beklenmedik anda bir de işin ilginci.
Ek olarak coins veren 1yada 2oyunu oynadım oda faydalı olduBir de benim anlamadığım sen nasıl bu kadro değerine ulaştın, çok şaşırtıcı. En altlardaydın, en üstlere çıktın kadro değeri bakımından. Hiç beklenmedik anda bir de işin ilginci.
benim telefonda baya jetonum var ama facebook hesabımdan girdiğimde yok o kadarEk olarak coins veren 1yada 2oyunu oynadım oda faydalı oldu
Telefonla bağlanırken Facebook girişini kaldir pcdende öyle girmeyi denebenim telefonda baya jetonum var ama facebook hesabımdan girdiğimde yok o kadar
Tabi şifreni biliyorsan yoksa hesap gider 😂Telefonla bağlanırken Facebook girişini kaldir pcdende öyle girmeyi dene
biraz dalgınlığama geldi @FelonTelefonla bağlanırken Facebook girişini kaldir pcdende öyle girmeyi dene
Benim kadromu incele bir yada 2tane.28 üstü oyuncu görürsün genç oyuncu alıp geliştirecek son reinier oyunun ilk günü aldım 100m barajına ulaştı bunun gibi 10oyuncu bulsan al sana 1milyarLigin kapitalist dört kulübü ektedir:
Ekli dosyayı görüntüle 85533
Kim önce 1 milyar euro rakamına ulaşacak, hep birlikte göreceğiz.
@MEnes mi, @Polat Şaşmaz mı, @Turkuazz mı, yoksa @Felon mu? Hepsi ve daha fazlası için beklemede kalın.