Transfer listesine Lukas Podolski düşmüş @emreemreu. Seversin Süper Lig'den oyuncu, transfer et derim.
Fiyatıda uygunmuşTransfer listesine Lukas Podolski düşmüş @emreemreu. Seversin Süper Lig'den oyuncu, transfer et derim.
İşte sana öneriliyor, verilen sürede transfer ediyorsun. Hangi oyuncu önerilmiş sana?Fiyatıda uygunmuş
Bu arada özel teklif ne iş? Bana gelmiş ama oyıncu hangi takımdan görünmüyor
Liverpool delirmiş Arthur vidal yerine luka Modriçe transfer teklifinde bulunduİşte sana öneriliyor, verilen sürede transfer ediyorsun. Hangi oyuncu önerilmiş sana?
Kaleci Lopesİşte sana öneriliyor, verilen sürede transfer ediyorsun. Hangi oyuncu önerilmiş sana?
Ben adam satana kadar olacak şeydiKaleci Lopes
Ama ben Navas'ı aldım yine bir kaç güne 2 katı satarım yine
@xdragxx ile olan maça çıkıp hünerini sergiledi önce
Var daha kasamda para gece satılmış bir oyuncum 😎
Pompy benimde 2 haftadır satılmayan bir oyuncum var. Ben arada işime yarayanları satmaktayım :SBen adam satana kadar olacak şeydi
Navas aşkı var sende, alıp alıp satıyorsun. Bu bir işarettir belki, satma.Kaleci Lopes
Ama ben Navas'ı aldım yine bir kaç güne 2 katı satarım yine
@xdragxx ile olan maça çıkıp hünerini sergilesin önce
Var daha kasamda para gece satılmış bir oyuncum 😎
En fazla takımda kalan Zlatan oldu ikinci sırada ise OlsenNavas aşkı var sende, alıp alıp satıyorsun. Bu bir işarettir belki, satma.
Ben koyuyorum transfer listesine, oyuncu satılmıyor. Kalıyor öyle. Yine deneyeceğim, satılır belki.
Neure senin elinden alıcağım @ArafNavas aşkı var sende, alıp alıp satıyorsun. Bu bir işarettir belki, satma.
Ben koyuyorum transfer listesine, oyuncu satılmıyor. Kalıyor öyle. Yine deneyeceğim, satılır belki.
@Sherlock'a ya da @bazinga'ya diyorduk "kapitalist düzenin parçası" diye ama senin de onlardan kalır yanın yok be. Bir tek İsveçli futbolcularla duygusal bağ kurmuşsun, gerisini gönderip duruyorsun.En fazla takımda kalan Zlatan oldu ikinci sırada ise Olsen
Navas'ı satıp satıp durmasaydım takımımı böyle güçlendiremezdim. Adam bana başka türlü katkı sağladı
Biraz bekleyebiliriz zaten şimdilik. 91 gücündeki iyi kalecimi satışa çıkardım şimdi.
1 tane oyuncum var gücü baya iyi ama satmak istiyorum. 2 hafta oldu satılmadı daha .
Bende kaleciyi satışa koydum unutmuşumPompy benimde 2 haftadır satılmayan bir oyuncum var. Ben arada işime yarayanları satmaktayım :S
Bastır parayı transfer et. Yalnız yüklü miktarda bonservis parası vermen gerekir.Neure senin elinden alıcağım @Araf
İlk geldiğimde takım 100M idi 70 üstü performansı olan yoktu nerdeyse 3e katladım hem fena mı bi iyi bir kötü gitmekteyiz
Yada yedek kaleciyle idare ederim @DosiBastır parayı transfer et. Yalnız yüklü miktarda bonservis parası vermen gerekir.
89'luk Jordi Masip'i ya da 92'lik Thibaut Courtois'i de transfer edebilirsin. Kalen güçlensin.Yada yedek kaleciyle idare ederim @Dosi
Ben chealsea yi aldığımda 15 milyonu vardıİlk geldiğimde takım 100M idi 70 üstü performansı olan yoktu nerdeyse 3e katladım hem fena mı bi iyi bir kötü gitmekteyiz
bir ara hep alıp sattık ama tam artık kemik kadro kurup durulayım dedim satışlar durdu zaten
Şuan tek tük satıp takımı güçlendiriyorum.
Bir adam satıyım Liverpool’dan teklif geldi89'luk Jordi Masip'i ya da 92'lik Thibaut Courtois'i de transfer edebilirsin. Kalen güçlensin.
Önemli bir oyuncunsa satmamanı öneririm. Teklifi de yükseltebilirsin pazarlık yapıp. Kaleyi de mutlaka sağlama al.Bir adam satıyım Liverpool’dan teklif geldi