- Reaksiyon puanı
- 114,332
- Puanı
- 1,060
Yarın yollarım. mesmeso61 bir sürü oylanacak grupları açmış yine. Onları aradan çıkarayım önce. Bugün baya film izledim. Yarına sakin kafayla oy yollamak istiyorum
Yarın yollarım. mesmeso61 bir sürü oylanacak grupları açmış yine. Onları aradan çıkarayım önce. Bugün baya film izledim. Yarına sakin kafayla oy yollamak istiyorum
Güzel programmış, ilgi çekici duruyor...@Aserat profilde yazdığın yazıyı olayın iç perdesini bilmesem üzülmemem için değiştirmek istediğine inanacam
Senin yüzünden kanalda dizi yayınlanmasına tövbe ettim be
Seni de konuk ederiz programda
@xdragxx kanalıma hoş geldin
@Sherlock aynen akıyor . @MEnes i ve ekibini de aldık kanala
Ekli dosyayı görüntüle 85318
@xdragxx ilginizi çektiyse tamamdır bu işGüzel programmış, ilgi çekici duruyor...
Aşağı yukarı böyle ya pek içeriklik bir şey yok@xdragxx ilginizi çektiyse tamamdır bu iş
Bende merak ediyorum içeriğini
Olsun ben anlatılmak istenenin bir kısmını anlamışta olabilirimAşağı yukarı böyle ya pek içeriklik bir şey yok
@xdragxx ilginizi çektiyse tamamdır bu iş
Bende merak ediyorum içeriğini
İşin keyif verebilitesi sorulacak soruların içeriğine göre değişecek olmakla birlikte konuk olan kişinin bunu tahmin etmeye çalışması durumu güzel bir detay diyebiliriz. Sorgu odasına benzerlikleri var ama farklılıkları da var. Güzel olabilir bakacağız..Aşağı yukarı böyle ya pek içeriklik bir şey yok
@xdragxx anlatırken de sorgu odası tarzı demişti. Ben de kendisine tahmin etme kısmının güzel bir detay olacağını belirtmiştim. Demek ki gayet belirgin bir format ki bir çok kişi benzer düşündük.İşin keyif verebilitesi sorulacak soruların içeriğine göre değişecek olmakla birlikte konuk olan kişinin bunu tahmin etmeye çalışması durumu güzel bir detay diyebiliriz. Sorgu odasına benzerlikleri var ama farklılıkları da var. Güzel olabilir bakacağız..
Ben konuk olursam yer yerinden oynar... Uygun vakit ayarlarsak neden olmasın... (Kısmet demedi)@xdragxx anlatırken de sorgu odası tarzı demişti. Ben de kendisine tahmin etme kısmının güzel bir detay olacağını belirtmiştim. Demek ki gayet belirgin bir format ki bir çok kişi benzer düşündük.
Belki seni de konuk ederiz
(MEnes'in cevabı : Kısmet )
Ona ne şüphe (demedi çünkü Dosi o lafın önünü kesti )Ben konuk olursam yer yerinden oynar... Uygun vakit ayarlarsak neden olmasın... (Kısmet demedi)
Yoo seninle ilgili değil. Ben yine kısmet yazardım bilerek yazmadım, çünkü konuk olmak ve soru cevaplamak isterim, nedir yani...Ona ne şüphe (demedi çünkü Dosi o lafın önünü kesti )
Evet, yine yeniden gizlendim...Oha yine mi gizlendin @MEnes 😱
Demek ki Kısmet dediğinde hayır anlmamına gelmekte 😱Yoo seninle ilgili değil. Ben yine kısmet yazardım bilerek yazmadım, çünkü konuk olmak ve soru cevaplamak isterim, nedir yani...
Kısmet demek tamamen belirsizlik demek... Dibi olmayan bir çukur adeta...Demek ki Kısmet dediğinde hayır anlmamına gelmekte 😱
Aydınlattığı için teşekkür ederim Enes BeyKısmet demek tamamen belirsizlik demek... Dibi olmayan bir çukur adeta...
Rica ederim, her zaman bu aydınlatma durumları için buradayım...Aydınlattığı için teşekkür ederim Enes Bey
Rica ederim, her zaman bu aydınlatma durumları için buradayım...
Neden bana sürekli işimi yapmamamı söylüyorsun be adam...Şov yapma lan...
Benimki mavi olsa daha iyi olur logoyla uyum açısından.
İyide diğerleri önceden düşünseydi
Neyse vesile olmuş olurum kırmızı almasınlarda
Ben de bildirim çok kaçırdım son zamanlarda. 2 gündür tüketmeye çalışıyorum sıra senin oya gelemedi bir türlü daha