Senin görmediğini farketmedim yoksa çoktan yapışırdım yakana@Dosi hayırlı olsun, bekliyoruz projelerini. Kanalın ismini ve logosunu beğendim.
Çok erken oldu farkındayım
Nasıl bir proje? Yarışma mı, anket mi, yoksa sohbet gibi bir şey mi.Senin görmediğini farketmedim yoksa çoktan yapışırdım yakana
Haftaya yepyeni bir proje başlıyor
Cevapsız Sorular Zey Tv'de.
Her hafta bir konuk seçeceğiz ve bu konuğa sormak istediğiniz soruları özelden bana ileteceksiniz. Ben de üyelere bu soruları soracağım. Dahası da var üyeler sorulara cevap vermeden önce bu soruları hangi üyelerin sorduğunu tahmin etmeye çalışacak. Detaylar pazartesi günü bir konu üzerinden anlatılacak.
Böyle birşey.Nasıl bir proje? Yarışma mı, anket mi, yoksa sohbet gibi bir şey mi.
Seninki yeşil hariç her renk varmış hepsi uyar sana.Bende kendimi turuncu yapayım bari.
Hallettim.Benim etiketim niye silindi, yok şimdi bu bölümde @Bully 😱
Ama ne olmuştu 😱Hallettim.
Benden kaynaklanan ufak bir sıkıntı. Bir şeyi atlamışım, çözdüm.Ama ne olmuştu 😱
Kırmızı simgeyi göremeyince yeni mesajlarda konumu bulamadım bu etiket sayesinde kolay ulaşıyorum
1 haftalık mı verdin bana ne ettinBenden kaynaklanan ufak bir sıkıntı. Bir şeyi atlamışım, çözdüm.
1 haftalık iyi fikirmiş.1 haftalık mı verdin bana ne ettin
Neyseki hemen farkettim
Kurşun dökmek işe yaradı ama şimdide şu güzellerin anketinde başım döndü yine, bi tökezliyor dikkat yönüm1 haftalık iyi fikirmiş.
Geliyorsun demek ki kendine.
Bekliyoruz müsait olduğun bir zamanda. @BullyBende kendimi turuncu yapayım bari.
Ne olduBekliyoruz müsait olduğun bir zamanda. @Bully
Sarı yaptım kendimi daha dikkat çekici. @Aserat