İstediğime ulaştım evet...Geldi zehirli ok. Geldi klişe cevap
İstediğime ulaştım evet...Geldi zehirli ok. Geldi klişe cevap
Herşey çok ani gelişti. Geçen hafta bu vakitlerde aklımda olmayan bir şeydi. Yakında başka isimlerin projeleri kanalımda olacak. Bu yaz tatil hayal oldu ve ilk kez bir yaz mevsimşnde bu yüzden forumda aktif olacağım. Etkinliklerle değerlendireceğimHayırlı olsun çok yoğunum gözden epeyce konu kaçtı.
Logo tatlı olmuş içerikler senin klasik programların zaten, yeni şeylerle birlikte bekliyoruz ve hayırlı olsun diliyorum. @Dosi
Cevapsız Sorular Zey Tv'de.
Her hafta bir konuk seçeceğiz ve bu konuğa sormak istediğiniz soruları özelden bana ileteceksiniz. Ben de üyelere bu soruları soracağım. Dahası da var üyeler sorulara cevap vermeden önce bu soruları hangi üyelerin sorduğunu tahmin etmeye çalışacak. Detaylar pazartesi günü bir konu üzerinden anlatılacak.
Cevapsız Sorular Zey Tv'de.
Her hafta bir konuk seçeceğiz ve bu konuğa sormak istediğiniz soruları özelden bana ileteceksiniz. Ben de üyelere bu soruları soracağım. Dahası da var üyeler sorulara cevap vermeden önce bu soruları hangi üyelerin sorduğunu tahmin etmeye çalışacak. Detaylar pazartesi günü bir konu üzerinden anlatılacak.
@Aserat profilde yazdığın yazıyı olayın iç perdesini bilmesem üzülmemem için değiştirmek istediğine inanacam
Nedense bu mesaj gözümden kacmis, su ara bildirimlere cok zor yetisiyorum onu fark ettim.Teşekkür ederim giriştik bakalım bir işe. Tek kendi etkinliklerim bile yeteri para kazandırır bana kendi yağımda kavrulayım başka bir şeyde gözüm yok
Benimki mavi olsa daha iyi olur logoyla uyum açısından.
Iyi o zaman YS sari yada yesil olabilir. @pompyBenimki mavi olsa daha iyi olur logoyla uyum açısından.
İyide diğerleri önceden düşünseydi
@mrt-06 yaptı bende sıkıntı yok logomla uyumlu onun logosu diğer bilgisayardaİyide diğerleri önceden düşünseydi
Neyse vesile olmuş olurum kırmızı almasınlarda
Ben de bildirim çok kaçırdım son zamanlarda. 2 gündür tüketmeye çalışıyorum sıra senin oya gelemedi bir türlü daha
Haklısın senin logona yeşil yakışıyor@mrt-06 yaptı bende sıkıntı yok logomla uyumlu onun logosu diğer bilgisayarda
tff başkanı açıklama yapmış maçlardaki hakem olayı 2010-2011 in intikamı @DosiHaklısın senin logona yeşil yakışıyor
hakemlere emir veriyormuş fenerbahçeyi doğrayın diye kendisi söyledi bugün @DosiNasıl yani?
2010-2011 in intikamı içinHa o mesele
Üzücü
eTV mavi olsun, TVen de sari olsun o zaman. YS de yesil olarak kalsin. @Bully @mrt-06 @Aseratİyide diğerleri önceden düşünseydi
Neyse vesile olmuş olurum kırmızı almasınlarda
Ben de bildirim çok kaçırdım son zamanlarda. 2 gündür tüketmeye çalışıyorum sıra senin oya gelemedi bir türlü daha