Zey TV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)

O 2sini ben de karıştırıyorum. Tadları farklı görüntü aynı ama. :A
Yes kırmızı böyle direkt göze giriyor. İddialı. :A

Disslerde benim de adımı yazarsın. Bekliycem. :A
Görüntü aslında kiraz büyük vişne küçük :A

Yarışmak mı istiyorsun 😱
Önceki bölüm yarışanlar son bölümden şuana kadarki kısımda olan diss sayısıyla yarışacak, yeni katılmak isteyenlerde toplam disslerde yarışacak. Sonrasında herkes aynı sistemden yarışır. Yarışacaksan bol bol damar bas ve diss ye :A
Haftaya duyuruyu yaparım. Temmuz başı bölüm gelir :Z

• Harika
Reactions: Ahmed
@Dosi hayırlı olsun. Logon ve kanalını çok beğendim. Etkinliklerini desteklemeye devam. :Z
Teşekkür ederim :bhr: giriştik bakalım bir işe. Tek kendi etkinliklerim bile yeteri para kazandırır bana :A kendi yağımda kavrulayım başka bir şeyde gözüm yok :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Hayırlı olsun @Dosi... Kaliteli, eğlenceli ve düşündüren programları bekliyoruz... Foruma yeni bir renk ve tat getireceğinden eminim bu kanal ile... :A

• Harika
Reactions: Dosi
Hayırlı olsun Zeynep.. Bakıyorumda kanalın Acunun ki gibi hiç dizi yok:bhr: istersen benim dizimi senin kanalında yayınlayabiliriz.Hem bir dizin olmuş olur. @Dosi :Z:bhr::love1:

• Harika
Merakla bekliyorum. :Z

Bana söyleyeceğin şey neydi. :A
Şimdi açık edeyim.
Buray'a oy vereceğim ama diğer grupta oy kullanmayacağım. Merve kazansada sorun değil fakat
hani olurda bir dağda kurt ölürse ve Merve ile Buray finalde eşit oy alırsa Merve önceki turda oy fazlalığından kazanmasın diye :A
Ama Merve açık ara kazanır. Benimkisi sadece bir umut ve öyle bir ihtimalde benim oy yüzünden kazanma ihtimali kaybolmasın diye :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Şimdi açık edeyim.
Buray'a oy vereceğim ama diğer grupta oy kullanmayacağım. Merve kazansada sorun değil fakat
hani olurda bir dağda kurt ölürse ve Merve ile Buray finalde eşit oy alırsa Merve önceki turda oy fazlalığından kazanmasın diye :A
Ama Merve açık ara kazanır. Benimkisi sadece bir umut ve öyle bir ihtimalde benim oy yüzünden kazanma ihtimali kaybolmasın diye :A
Güzel taktikmiş. :A Ama dediğin gibi Merve kazanır. :A

• Güldürdün
Güzel taktikmiş. :A Ama dediğin gibi Merve kazanır. :A
Beni bu fikirlere itti insanlar :T:
Merve 2 kat fark atmış galiba rakibine :A
Kaç zamandır Aya ve Yok Yok harici hepsi kabulümdür dedim onlar ikiside kendini yarı finale attılar :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür