Zey TV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)

Aklı yeni başına gelmiş. :A Sen bu konuyu açtıktan sonra. :A
Zaten ben Kanal açacam deyince bana dizi yapacak olan @xdragxx kaptı :T:
Sonrada hemen yeni proje işine girdi :A
Halbuki ben kendi yağımda kavrulan bir kanal olmak istiyorum. Reytinge değil az izlenen kaliteli programlar istiyorum :A dizi yayınlamayacağım. Herkes dizi okuya okuya usanır. Benim kanala koşar :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Zaten ben Kanal açacam deyince bana dizi yapacak olan @xdragxx kaptı :T:
Sonrada hemen yeni proje işine girdi :A
Halbuki ben kendi yağımda kavrulan bir kanal olmak istiyorum. Reytinge değil az izlenen kaliteli programlar istiyorum :A dizi yayınlamayacağım. Herkes dizi okuya okuya usanır. Benim kanala koşar :A
Nazarın değdi zaten yeni proje patladı patlayacak noktaya geldi.ss Ama eTV kolay kolay pes etmez. :Z

Bizim dizi izleyicimiz var bu kanal TV8 gibi olur da dizi harcanır diye kendisine iyilik yaptım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu adama ücretini ödediniz mi? :A Bunlar zor işlemler damgası, ıslak imzası falan... :A @Dosi @Bully
Karşılığında kanala gelen tüm reyting gelirlerini @Bully e vereceğim. Tek kuruş almayacağım. Eğlenmem yeterli :A
Bu durumda beleşe çalışan sen oldun ban afişi yaparak :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Nazarın değdi zaten yeni proje patladı patlayacak noktaya geldi.ss Ama eTV kolay kolay pes etmez. :Z

Bizim dizi izleyicimiz var bu kanal TV8 gibi olur da dizi harcanır diye kendisine iyilik yaptım. :A
Benim nazarım anca @xdragxx projesine değerdi ama haklısın cidden ahım kimsede kalmıyor 😱
Şu günlük TV de ne var konusunu açıyordum geri elimden aldın. Defalarca açayım dedim izin vermedin sonra o köşeyi iptal etmeye karar verdi yönetim :A @Bully @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock

Benim nazarım anca @xdragxx projesine değerdi ama haklısın cidden ahım kimsede kalmıyor 😱
Şu günlük TV de ne var konusunu açıyordum geri elimden aldın. Defalarca açayım dedim izin vermedin sonra o köşeyi iptal etmeye karar verdi yönetim :A @Bully @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock

İlk günden birbirine giren kanal sahipleri, bunun dedikodusunun yapılacağı bir program... Sunucuları ise @xemrexxx ve @Maskeli Fedai. :A Düşünün bunu. :A

Paramparçayım...
Yanlışlıkla M olmuştu hemen düzelttim :A
ec833d04025d2ca263df3b04bbc8723c.jpg