Gönül rızasıyla çalışıyoruz.
Zaten ben Kanal açacam deyince bana dizi yapacak olan @xdragxx kaptıAklı yeni başına gelmiş. Sen bu konuyu açtıktan sonra.
@Araf 'ın At Tv'si siyah görünce ben de çaktım durumu cingöz Dosi geri döndü kurşun dökülmesinden sonra
O kadar şeyimin arasında kanal etiketini düşünecek halim yoktu herhalde hemen bir el atalım.Aklı yeni başına gelmiş. Sen bu konuyu açtıktan sonra.
Nazarın değdi zaten yeni proje patladı patlayacak noktaya geldi.ss Ama eTV kolay kolay pes etmez.Zaten ben Kanal açacam deyince bana dizi yapacak olan @xdragxx kaptı
Sonrada hemen yeni proje işine girdi
Halbuki ben kendi yağımda kavrulan bir kanal olmak istiyorum. Reytinge değil az izlenen kaliteli programlar istiyorum dizi yayınlamayacağım. Herkes dizi okuya okuya usanır. Benim kanala koşar
Karşılığında kanala gelen tüm reyting gelirlerini @Bully e vereceğim. Tek kuruş almayacağım. Eğlenmem yeterli
Karşılığında kanala gelen tüm reyting gelirlerini @Bully e vereceğim. Tek kuruş almayacağım. Eğlenmem yeterli
Bu durumda beleşe çalışan sen oldun ban afişi yaparak
Benim nazarım anca @xdragxx projesine değerdi ama haklısın cidden ahım kimsede kalmıyor 😱Nazarın değdi zaten yeni proje patladı patlayacak noktaya geldi.ss Ama eTV kolay kolay pes etmez.
Bizim dizi izleyicimiz var bu kanal TV8 gibi olur da dizi harcanır diye kendisine iyilik yaptım.
Benim nazarım anca @xdragxx projesine değerdi ama haklısın cidden ahım kimsede kalmıyor 😱
Şu günlük TV de ne var konusunu açıyordum geri elimden aldın. Defalarca açayım dedim izin vermedin sonra o köşeyi iptal etmeye karar verdi yönetim @Bully @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock
Ben dizi istemiyorum. Diziler sizin olsunO eTV'de Kanlı Ay'ı devam ettirecek veya yayınlanmamış dizisini başlatacak çok umutlanma şimdiden. @Tolstoyevski
Sabar ekibinizle haledersinizKural bir, teklif yok ısrar var sonuçta öyleyse elimiz mahkum yapacak bir şey yok...
Hahhaİlk günden birbirine giren kanal sahipleri, bunun dedikodusunun yapılacağı bir program... Sunucuları ise @xemrexxx ve @Maskeli Fedai. Düşünün bunu.
Yanlışlıkla M olmuştu hemen düzelttim''-nizle...'' 😱 @Sherlock
Paramparçayım...
Yanlışlıkla M olmuştu hemen düzelttim
Yok ben dinlenmeye çekileceğim. Belki gece açarım savaşGerçekten savaş çıkacak, ben aradan çekileyim... @Aserat