YAKTIM... Neyse artık yarı finalde hallederiz Sıla'yı (Halledemediler) (En Favori Şarkı 2020 Şampiyonu-Sıla)
(@Maskeli Fedai’nin son anda verdiği oyla şampiyon oldu...)
YAKTIM... Neyse artık yarı finalde hallederiz Sıla'yı (Halledemediler) (En Favori Şarkı 2020 Şampiyonu-Sıla)
Müthiş olmuş çatla.YAPMA... @Bully Youtube'da rastladım bugün, yine şarkı çıkarmış seninki. Ne kadar berbattı, sen dinlemişsindir
Bizim Buray'a doğru oy kullanmanız lazımdı Şerlok beyciğim
Sen de Sıla fanlarından betersin Neyse ki senden başka yok forumda, ilk turda bir Serdar Ortaç görmüştüm sonra ortadan kayboldu hahahMüthiş olmuş çatla.
Bunu da yapar mısın lan... @Maskeli Fedai(@Maskeli Fedai’nin son anda verdiği oyla şampiyon oldu...)
Ben ne sana taparım, ne seni ararım, ne trip atarım
Sen ne beni oyala, ne omuz ovala, işime bakarım
Ben o nazı çekemem, günaha giremem, kötü söz edemem
Aşk bu kızıl ötesi, yaralı müzesi, hareket edemem
Acılarım heveste, güneş açar aheste, bir kapalı kafesteyim
Topu topu bi deste, ara sıra bi besle, iki nota bir besteyim
Seni çöpe atacağım poşete yazık
Bi sigara yakacağım ateşe yazık
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Ulan yine herifin sesiyle okudum, özellikle “kızıl ötesi” yazan kısımdan sonra tutamıyor kendini insan.
Serdar Ortaç'ın değeri öldükten sonra anlaşılacak lakin o zaman çok geç olacak.
Bunu da yapar mısın lan... @Maskeli Fedai
Çiğdem, Atacan ve ben oy vermiştik tekSen de Sıla fanlarından betersin Neyse ki senden başka yok forumda, ilk turda bir Serdar Ortaç görmüştüm sonra ortadan kayboldu hahah
(@Maskeli Fedai’nin son anda verdiği oyla şampiyon oldu...)
YapacamBunu da yapar mısın lan... @Maskeli Fedai
Bunu da yapar mısın lan... @Maskeli Fedai
Admin Serdar Ortaç fanlığıyla kanımı donduruyor..
Tüm forum vs DenizGerçekleri itiraf etme vakti geldi artık, yıllardır SILA’dan aldığın paraların dekontları elimde... Milli iradeye gerçekleri itiraf et artık. @denizz19
Bir dejavu daha@denizz19 bu kadar aktif olmasa Sıla konusunda, muhtemelen Sıla bu kadar çok oy alamazdı. Adam dakika başı "Sıla, Sıla, Sıla" diyor. Kimisinde sempati, kimisinde antipati uyandırıyor.
Bir dejavu daha
Böyle bir tepki göstermeni ve dejavu yaşamayı bekliyordum. Neyse aferin, ciddiye almamayı öğrenmişsin. Gelişme var.Geçmişte oldu diye şimdi de olacak diye bir kaide mi var yazıklar olsun hiç yakıştıramadım sana.
Bak bak yaptığı ve yapacağı hainlikleri söylerken nasıl da mutlu... @SherlockYapacam