Ben ne sana taparım, ne seni ararım, ne trip atarım@Tolstoyevski gibi bir adam ismi "KARANFİL" olan bir şarkıya nasıl oy kullanır, bu durum araştırılmalı...
Nasıl yeter ya? Tamamını dinleyip benimsemek lazım, kulak alışkanlığı yapmalı.
"Yok et" butonuna da basabilir, keyfi bilir.@Dosi hanım, "yok say" butonunu yok ediyor şu an.
Bu mesajdan sonra bence artık hiç muhatap olmaya çalışma Dosi hanımla
Benim meselem çok daha derin mevzular. Burada istediğim isme oy vermiş yada gııcıklığına vermemiş umursamıyorum.@Dosi hanım, "yok say" butonunu yok ediyor şu an.
YAPMA... @Bully Youtube'da rastladım bugün, yine şarkı çıkarmış seninki. Ne kadar berbattı, sen dinlemişsindirBen ne sana taparım, ne seni ararım, ne trip atarım
Sen ne beni oyala, ne omuz ovala, işime bakarım
Ben o nazı çekemem, günaha giremem, kötü söz edemem
Aşk bu kızıl ötesi, yaralı müzesi, hareket edemem
Acılarım heveste, güneş açar aheste, bir kapalı kafesteyim
Topu topu bi deste, ara sıra bi besle, iki nota bir besteyim
Seni çöpe atacağım poşete yazık
Bi sigara yakacağım ateşe yazık
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Biri bana burada neler olduğunu anlatabilir mi?Ben ne sana taparım, ne seni ararım, ne trip atarım
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Ahmet Kural fanlarına oynuyorum konudalarsa diyeBöyle şeker paylaşma. Daha çok mağdur olur. Forum acır efsane yapar. Şampiyon olmayacaksa bile olur
Ben ne sana taparım, ne seni ararım, ne trip atarım
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Aşk, gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor, iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Biri bana burada neler olduğunu anlatabilir mi?
Ahmet Kural fanlarına oynuyorum konudalarsa diye
İstemsizce bana da aynısı oldu Nasıl bir etki yaratmış herif, virüs gibi ya kurtulamıyorsun @BullyUlan yine herifin sesiyle okudum, özellikle “kızıl ötesi” yazan kısımdan sonra tutamıyor kendini insan.
Öyle ya zaten komedi yapan 2-3 adam kalmıştı tekini de linçlettiÖyle bi fan mı kaldı. Adamı bitirdi kadın. Son filminin gişesi ortada. Bu kadın ilikçi
İstemsizce bana da aynısı oldu Nasıl bir etki yaratmış herif, virüs gibi ya kurtulamıyorsun @Bully
Öyle ya zaten komedi yapan 2-3 adam kalmıştı tekini de linçletti
Film oylamak şarkıyı oylamaya nazaran daha rahat. Mesela @Aserat film oyluyor ama bu şarkıları bilmiyordur pekFilm etkinliğinde 50'lere kadar çıkmıştı oy. 36 az geldi gözüme ama kimler eksik acaba başka bilemedim
YAKTIM... Neyse artık yarı finalde hallederiz Sıla'yı (Halledemediler) (En Favori Şarkı 2020 Şampiyonu-Sıla)Arkadaşlar zamanında oy toplandığı için uçabiliyordu oy sayıları, bu sene öyle bir durum yaşanmadığı için sayımız gayet normal.
Film oylamak şarkıyı oylamaya nazaran daha rahat. Mesela @Aserat film oyluyor ama bu şarkıları bilmiyordur pek
En Favori Şarkı 2015'te de 30 küsür oy alıyormuşum. Burada Sıla faktöründen dolayı az geliyor sana Bir de oy toplamak yasak, yoksa etiket işini serbest bıraksam uçardı oy sayıları
Bizim Buray'a doğru oy kullanmanız lazımdı Şerlok beyciğimSıla karşısında tek bir paydada buluşmak lazımdı, ismini veya lakabını yazamayacağım kanaat önderine kaybetmiş sağ tarafın tersi diye isimlendirilen kesim gibiyiz şu an...