Evet ondan bahsediyordum.Forumdash'ı diyorsan Aya şarkısına oy verdi tek favorisi oymuş. Diğer gruplara karışmayayım dedi
Başka birisi de gelmiyor aklıma
Üzdün...
Evet ondan bahsediyordum.Forumdash'ı diyorsan Aya şarkısına oy verdi tek favorisi oymuş. Diğer gruplara karışmayayım dedi
Oy kullansa Sıla'ya kullanmayacağı kesinEvet ondan bahsediyordum.
Üzdün...
Benim de Aserat geldi aklıma. O vermiyor mu oyForumdash'ı diyorsan Aya şarkısına oy verdi tek favorisi oymuş. Diğer gruplara karışmayayım dedi
Deme öyle, daha cok üzüldüm simdi. Feride'nin sarkisina antiydim eskiden ama 4. turda elenecek olmasi üzdü beni.Oy kullansa Sıla'ya kullanmayacağı kesin
O zevksiz Sila'ya verir kesin.Benim de Aserat geldi aklıma. O vermiyor mu oy
Sen karar verdin mi kime oy vereceğine? Burasını çok boşladım.
Zaten Sıla önde. Bir şansımızı denemek lazımO zevksiz Sila'ya verir kesin.
@Aserat ortağımın Jet Sosyete hariç zevklerine güveniyorumZaten Sıla önde. Bir şansımızı denemek lazım
Onun gibiler ısrara gerek yok zaten oyun bozan hep insnaların aksine hareket etmeye çalışan biri ve kendisi benim yok saydığım birisi
@Sherlock (bu arada o şahısı etiketleme buraya, oy için çağrıldı sanılır. Sadece şuan o görmezden geldiğim isimden söz ediyoruz. Dark ile başlayan. )
Diyarbakir maskeli olacak adam oy vermeden önce birazcik düsünseydi suan her sey bambaska olabilirdi. @Maskeli FedaiZaten Sıla önde. Bir şansımızı denemek lazım
O En Favori Şarkı'ya oy vermiyor Senin gibi tüm şarkıları dinlemesi gerekir oy verebilmesi için, ona da üşenir.Benim de Aserat geldi aklıma. O vermiyor mu oy
Hainlik yapacağım diye batırdı ortalığı @Maskeli FedaiDiyarbakir maskeli olacak adam oy vermeden önce birazcik düsünseydi suan her sey bambaska olabilirdi. @Maskeli Fedai
Kalmış şurada 12 şarkı artık, gelsin üşenmesin bir zahmetO En Favori Şarkı'ya oy vermiyor Senin gibi tüm şarkıları dinlemesi gerekir oy verebilmesi için, ona da üşenir.
O En Favori Şarkı'ya oy vermiyor Senin gibi tüm şarkıları dinlemesi gerekir oy verebilmesi için, ona da üşenir.
İlk 20 saniyede belli oluyor ciddenYa kardeşim şarkıların dörtte üçlük bölümünde aynı sözler söyleniyor zaten, neyin inadı bu.
Zorlamak istemedim açıkçası, "En Favori Şarkı Başlıyor" konuma hiçbir tepki vermeyen adamın peşinden mi koşacam Demek ki arası yok bu şarkılarlaKalmış şurada 12 şarkı artık, gelsin üşenmesin bir zahmet