Ciddiye aldın ciddiye. Düşün, seni bile ciddiyete sürükleyebiliyorum.Hayır ciddiye almadım mağduru oynadım
Kazanamaz boşuna uğraşmaOyumu Buray'a verdim
Ses ve şarkı olarak bana yakın hissettiğim isme verdim @Bully
Etiket listesinde var. Kullanmış zaten oyunu.@Tolstoyevski etiketledin mi
Şarkını da al git burdan kurbağa suratlı kız2019’un en kaliteli işlerinden biri, belki de en kalitelisi şarkısından klibine kadar... Çıkamazsa forumun ayıbı.
Amacım çağırmak değildi sadece merakEtiket listesinde var. Kullanmış zaten oyunu.
Ama diğer grupları da oylamalısın @Tolstoyevski Bir grubu oylayıp kaçmak yok
Sen gidersen ben de çıkacağım konudan.Şarkını da al git burdan kurbağa suratlı kız
Feride harici Sıla'da kabulüm ama Buray tercihimKazanamaz boşuna uğraşma
O zaman buradasın dahaSen gidersen ben de çıkacağım konudan.
Özgür Buray ile yarışmış biri oyüzden Sıla diyeceğini sanmıyorum
Ne alakası var Buray ile yarıştı diye onu mu sevmeli o zaman sıla yarisamiyordu çünkü @Özgür istanbulda gorusecegiz yakın zamandaÖzgür Buray ile yarışmış biri oyüzden Sıla diyeceğini sanmıyorum
Üf yırtık çoraptan çıkar gibi 5 dakikada bir gelip gitme şurayaSıla olmasa rekabet olmayacaktı anlaşılan.
Hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil takHala çok kararsızım. 3 şarkıda çok iyi.
Şu baskıcı tavrını bırak. Ben senin gibi yapsam en başta @Tolstoyevski den oy dinlenirdim.Ne alakası var Buray ile yarıştı diye onu mu sevmeli o zaman sıla yarisamiyordu çünkü @Özgür istanbulda gorusecegiz yakın zamanda
Baskı derkenŞu baskıcı tavrını bırak. Ben senin gibi yapsam en başta @Tolstoyevski den oy dinlenirdim.
Tabiki istediğin kadar etiketle. Herkesin bir hür iradesi var. Tıpkı benim sana rağmen Sıla'ya oy vermemem gibi 😊