Hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak![]()
@Emre Ozansoy ile @dreamy 'de Yok Yok'u çok sevdirdiler bana. Bilemedim çok kararsızım.
Hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak![]()
Sana kalmış gönlünden ne geçiyorsa ona ver
'istanbulda görüşeceğiz' bir baskı şeklidir.Baskı derken![]()
Bana ne diyorsun, iftira atıyorsun, yazıklar olsun.Üf yırtık çoraptan çıkar gibi 5 dakikada bir gelip gitme şuraya![]()
Sinerjimi yapsak avatarlarla?Bana ne diyorsun, iftira atıyorsun, yazıklar olsun.
Laf sokuyorsun da, konuda baştan sona sen varsın.![]()
Sen bilirsin ne diyeyim
Yoo görüşeceğiz yani'istanbulda görüşeceğiz' bir baskı şeklidir.
Şu anketlerde bi benle tartışmadığın kalmıştıDua edelimde desteklediklerimızden biri tur atlasın
![]()
Evet etkinlik bitene kadar yapalım, eğlenceli oluyor. İki günlüğüne Evrim’i bırakabilirim.Sinerjimi yapsak avatarlarla?@xdragxx
Amacım çağırmak değildi sadece merak![]()
Oy kullanmayanlara tarafsız kişiler hatırlatma yapmalı.@Bully izninle oylamayanları oylama için etiketlerim ama söz kimseye şu isme oy ver diye baskı yapmam. Ben gerek kendi etkinliğimde gerekse @The_Erinch 'in etkinliğinde insanları etiketlerken gönlünüzden geçeni oylayın demiştim 😊
Biz ayrı yolların insanıyız bu yoldaEvet etkinlik bitene kadar yapalım, eğlenceli oluyor. İki günlüğüne Evrim’i bırakabilirim.@Emre Ozansoy yine aynı taraftayız kabul ediyor musun.
![]()
Biz şaşırmıyoruz artık yıllardır aynı şey. 10-1 idi oylama.
Tamam etiketlemeyeceğim kimseyi 😊Oy kullanmayanlara tarafsız kişiler hatırlatma yapmalı.
Deniz burada taraf olduğu için etiket yapması oy istemeye giriyor, yasak zaten. Bu seneki etkinlikte yaşanmasını istemiyorum bunların.
Sanatçıları kendi hallerine bırakalım, hak eden kazansın.![]()
Ben de değiştirdim...Biz ayrı yolların insanıyız bu yolda![]()
Yanlış anlama, ikinize de lafım yok.Tamam etiketlemeyeceğim kimseyi 😊
Sinerji yapalımBURAY - KABAHAT BENDE.![]()
Haklısın. Tolsteyevski meselesi herşeyi özetliyor😊Yanlış anlama, ikinize de lafım yok.
Ama sen etiket yaptığın an @denizz19 da yapacak üyeyi etkilemek için![]()