"oy kullandın mı buraya?" Diye yazacaktım ama buraya " Buray'a " demiş gibi olur diye vazgeçmiştimBen söylemem, başkası söyleyebilir ona bir şey yapamam.
Zaten puan farkına göre değil, şarkıya oy vermeniz için gizli yapılıyor anket.
"oy kullandın mı buraya?" Diye yazacaktım ama buraya " Buray'a " demiş gibi olur diye vazgeçmiştimBen söylemem, başkası söyleyebilir ona bir şey yapamam.
Zaten puan farkına göre değil, şarkıya oy vermeniz için gizli yapılıyor anket.
"oy kullandın mı buraya?" Diye yazacaktım ama buraya " Buray'a " demiş gibi olur diye vazgeçmiştim
Kullanmış tercihini Hiç şaşmaz@Tolstoyevski 'nin tercihini merak ediyorum
İlk konuda dinlesin
Kime oy verdin @TolstoyevskiKullanmış tercihini Hiç şaşmaz
Bir tane kaliteli sanatçı var adam ne yapsınKime oy verdin @Tolstoyevski
Buray'a oy verdi ozaman @TolstoyevskiBir tane kaliteli sanatçı var adam ne yapsın
Siz göremiyor musunuz oyları sanki görmüyor gibi konuşuyorsunuz daBuray'a oy verdi ozaman @Tolstoyevski
İkinci tercihim Feride olurdu. Bazen en favori güzel misali, çekiciliğine göre oy verdiğim doğrudur. @denizz19Buray'a oy verdi ozaman @Tolstoyevski
İftira atma bu işin öbür tarafı var@denizz19 oy isteye isteye Sıla'nın oyunu yükseltti sanırım.
Eskiden böyle olaylara karışmıştın, hatırlıyorum. Şaşırtmaz yani.İftira atma bu işin öbür tarafı var
Geçmişte oldu diye şimdi de olacak diye bir kaide mi var yazıklar olsun hiç yakıştıramadım sana.Eskiden böyle olaylara karışmıştın, hatırlıyorum. Şaşırtmaz yani.
Şarkıya ve sese değilde görselliğe oy vermek?İkinci tercihim Feride olurdu. Bazen en favori güzel misali, çekiciliğine göre oy verdiğim doğrudur. @denizz19
Şakasına yapıyorum, ciddiye alıyor. Ciddiye alman daha komik oldu.Geçmişte oldu diye şimdi de olacak diye bir kaide mi var yazıklar olsun hiç yakıştıramadım sana.
Hayır ciddiye almadım mağduru oynadımŞakasına yapıyorum, ciddiye alıyor. Ciddiye alman daha komik oldu.