2019 En Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | D Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seversin tanısan. :A Kaliteli şarkılar yapıyor. :)

Murda & Ezhel de yeni neslin favorisi sonuçta, eski neslin değil. O açıdan dedim. :D
İleride sorsan Ezheli gene bilmem.. ama demek şarkı kazınmış aklıma :D :D :D :D
Bu arada gencecik adamımmm ben daha 🤗 🤪

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aynenn yaaaa... resmen linç yedim Burayı tanımıyorum diye..😳

Siz elime düşersinizzz 🤪😜
Feride'ye birşey demeyip Buray'a yeni nesil vs. Dersen tabiki linç yersin :A
Tanımamak sıkıntı değil. Ben son 5 senedir türk müziğinde pop kısmına hakim oldum diyebilirim. Yani o linçi hak etmiştin :A

• Güldürdün
Detaylı bilgilendirmen için teşekkür ediyorum.,
Sayenizde bir kişi daha katmış oldum arşive..

Öğrenmenin Yaşı Yoktur.
Aynen öyle, öğrenmenin yaşı yoktur. :)

Buray'ın sesi var, şarkıları iyi, klipleri de başarılı. Ayırmak gerekir sıradan olanlardan. :)

Wauwwww @bazinga Patron tarafından Sılaya dissler yağıyor 🤪

Ama kendi adımada Sıla yı sonuna kadar götürmek isterim ... Buray ı @Dosi sayesinde tanıdım..Diyerinde galiba bu şarkısı kalmış aklımda...

Genel olarak @Araf Müzik dünyası Sıla etrafında dönmüyor kesinlikle ama bu grupta... Buray ve Hilal Sılanın Etrafında dönecek uydulardır bana göre diye tekrar belirtiyorum.
Sıla'ya oy vermeyenleri baskı almaya çalışanlara tepkiydi aslında o dissler daha çok. :A

Aynı olaylarla forumda son 25 yıldır Sıla'nın her şarkısı finale yükseldiği için bu tepki. :D

Sıla'ya oy vermeyenleri baskı almaya çalışanlara tepkiydi aslında o dissler daha çok. :A

Aynı olaylarla forumda son 25 yıldır Sıla'nın her şarkısı finale yükseldiği için bu tepki. :D
Benim Sıla ile alkalam yoktu o mesajda ama yinede yedik diss :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Final turlarında böyle kaos ve heyecanlar normaldir ve güzeldir. :A Hak edenin tur atlamasını diliyorum. :A
Ben bu sene pek memnun kalmayacağım gibi bir his var içimde :T:
Umarım olmasın dediklerim kazanmaz :A

• Güldürdün
@denizz19 ne yazık ki, Sıla'nın itici görünmesine neden oluyor. Hani Sıla çok sempatik gelir ya, @denizz19'un bu tavrıyla antipatik birisi haline bürünüyor. Bir de eskisi kadar sevemiyorum Sıla'yı. Ayrıca Buray'ı da küçümsemeyelim. Kendi çapında sürekli bir şeyler deniyor ve içten yorumluyor şarkıları. :)
Sen de bu yazınla gözüme itici geldin .ss

• Güldürdün
Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...