Biliyorum,sevinciniz daim olsun.Benim Diss Savaşları programım var. Ondan bu sevincim
Biliyorum,sevinciniz daim olsun.Benim Diss Savaşları programım var. Ondan bu sevincim
Buray ile Feride'ye oy verenlere ve haklarındaki olumlu yorumlara beğeni, Sıla'ya oy verenlere diss atmış. Deniz'e kısasa kısas.
Umarım Feride Akın tur atlamaz :S
Ben dissi şu üsteki ile kaptım damara Nerden basacağımı biliyorum artıkBuray ile Feride'ye oy verenlere ve haklarındaki olumlu yorumlara beğeni, Sıla'ya oy verenlere diss atmış. Deniz'e kısasa kısas.
Karanfil'i de severim ama Yok Yok geçen senenin en hit şarkılarındandı. Bu turda diğer iki şarkının üst tura çıkması absürt durur asıl. Şarkıcılar değil şarkıları yarışıyor yani.Feride ya da Buray diyenlerin birçoğu sırf Sıla üst tura çıkmasın diye yapanlar net
Murda ve Ezhel'e oy verip Buray'ı küçümsemen enteresan olmuş.Buray kim?
Bu yeni nesile yetişemiyorum..
Sıladan daha fazla oy almış
@denizz19 ne yazık ki, Sıla'nın itici görünmesine neden oluyor. Hani Sıla çok sempatik gelir ya, @denizz19'un bu tavrıyla antipatik birisi haline bürünüyor. Bir de eskisi kadar sevemiyorum Sıla'yı. Ayrıca Buray'ı da küçümsemeyelim. Kendi çapında sürekli bir şeyler deniyor ve içten yorumluyor şarkıları.Wauwwww @bazinga Patron tarafından Sılaya dissler yağıyor 🤪
Ama kendi adımada Sıla yı sonuna kadar götürmek isterim ... Buray ı @Dosi sayesinde tanıdım..Diyerinde galiba bu şarkısı kalmış aklımda...
Genel olarak @Araf Müzik dünyası Sıla etrafında dönmüyor kesinlikle ama bu grupta... Buray ve Hilal Sılanın Etrafında dönecek uydulardır bana göre diye tekrar belirtiyorum.
Buray kim mi? Buray, 1984 doğumlu bu arada, yeni jenerasyondan değil yani. Yaşıt sayılırsınız.Buray kim?
Bu yeni nesile yetişemiyorum..
Sıladan daha fazla oy almış
Tanımıyorum.Buray kim mi? Buray, 1984 doğumlu bu arada, yeni jenerasyondan değil yani. Yaşıt sayılırsınız.
Tanımadığım ve ilk kez burada öğrendiğim biri Buray.Murda ve Ezhel'e oy verip Buray'ı küçümsemen enteresan olmuş.
Ayrıca Feride Hilal de yeni bir isim.
Enescim Ben Karanfili Diğer İki Şarkıdan Daha Çok SeviyorumYorumların birçoğuna üzüldüm yine, forum cidden hiç şaşırtmıyor. Sanatçıya değil, şarkıya oy veriyoruz. O zaman hangi sanatçı/şarkıcı daha kariyerli ise o kazansın yarışmayı. Sıla’nın kendisine oy kullandırsanız, şu grupta kendisine oy vermez...
Seversin tanısan. Kaliteli şarkılar yapıyor.Tanımadığım ve ilk kez burada öğrendiğim biri Buray.
Diğer Şakıcılarıda sadece şarkı için oyladım.
Ki En Favorş Şarkı Seçiyoruz 😉
Feride'ye niye aynı tepkiyi vermedin 😱 o önde değilmi? 😱
Buray kim mi? Buray, 1984 doğumlu bu arada, yeni jenerasyondan değil yani. Yaşıt sayılırsınız.
@The_Erinch 'in üstğüne fazla gitmeyin aaaMurda ve Ezhel'e oy verip Buray'ı küçümsemen enteresan olmuş.
Ayrıca Feride Hilal de yeni bir isim.
Enescim Ben Karanfili Diğer İki Şarkıdan Daha Çok Seviyorum
Bak bu efsane şarkısı ve bir dönem çok fazla dinleniyordu:Tanımıyorum.
@Bully
Gerçektende kim olduğunu burada öğrendim.
Üzgünüm.
Yaşıt olmam kendisini tanımamı gerektirmiyor
Mesajlarıma baksana. Tüm herşey şovmuydu? 😱 @MEnesAbi sen belirtmişsin zaten en beğendiğin şarkı o olduğu için oyladığını, genel konuştum ben.
Sıla'nın olduğu yerde kaos kaçınılmaz. Yapacak bir şey yok.@The_Erinch 'in üstğüne fazla gitmeyin aaa
Hepimiz bir yandan yüklendik
Mesajlarıma baksana. Tüm herşey şovmuydu? 😱 @MEnes
Detaylı bilgilendirmen için teşekkür ediyorum.,Bak bu efsane şarkısı ve bir dönem çok fazla dinleniyordu:
Arabesk de yorumluyor:
Kıbrıslı bu arada kendisi, bu da Kıbrıs türküsü:
Aynı parçayı babası yorumlamıştı.
Babasının bestesini yaptığı harika bir parça var:
Tanıtmış olalım kendisini. Avustralya'dan gelme kendisi. Kıbrıs'tan oraya, oradan Gözde Ançel ile besteler yapıyor, en sonunda da ülkemizde başlıyor albüm çıkarmaya. İkili Ferhat Göçer'in "Unutmuş Çoktan" isimli şarkısını da yazmıştı.
Kıbrıs şivesi ile konuşup, şivesiz şarkı söylediğini belirteyim. Beyaz Show programından bir görüntü bırakayım.
En kısa şekilde tanıtmış olayım kendisini. Kendisi kaliteli bir isim. Bir göz atarsan eğer, ön yargıların kırılacaktır.