O zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.Taraf tutsaydim seni degil @Yiğitt'i sampiyon yapardim zamaninda.![]()
O zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.Taraf tutsaydim seni degil @Yiğitt'i sampiyon yapardim zamaninda.![]()
MS olsa hadi sarkici olarak bir favorim olur en azindan da burada nasil favori edineyim?O zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.![]()
Aaa bu şarkı cidden benim@gözlemci bu yarismayla ilgili kötü anilarin var biliyorum ama jüri üyesi olup oy kullanmak istersen memnun oluruz.![]()
Kimse tarafsız değildirden yola cıkarsak vardir senin de bir favınFavorim mi?Kimmis o benim niye haberim yok?
![]()
Yarışanlara göre favorin olamaz mıMS olsa hadi sarkici olarak bir favorim olur en azindan da burada nasil favori edineyim?![]()
Üstelik sen kazandın gibi bi bahanesi de varO zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.![]()
Katildigim ilk yarismaydi sanirim, neyye ugradigimi sasirmistim.Aaa bu şarkı cidden benim![]()
Geçmiş geride kaldı jüri oluruz
![]()
Herkese az cok yardim etmisimdir elimden geldigince ama favorim yok olmamali da. Sunucuyum ben bir kere. Yarisanlarin hepsini seviyorum zaten.Yarışanlara göre favorin olamaz mı![]()
Gelecek sezon yarisacaklara duyurmus oldun en azindan.Sıralamaya karar verdim gibi. Tek netleşen 3 numaram.
1 ve 2 arasında gidip gelmekteyim ve 4 ve 5 te de ufak bir kararsızlığım var.
Bu türkü benden tam puan alırdı:
Tarz olarak tam senlik sarkilar sanirim.Şimdi dinleyip göndereceğim ben de. Gördüğüm iyi oldu.
@xBUGRAx Ah Yalan Dünya'yı alacak gibi olmuştu ama almadı 😏Gelecek sezon yarisacaklara duyurmus oldun en azindan.![]()
Bu mesajımda tam da senin dediğini anlatmaya çalıştım.@kerem
ufak tefek tatlılıklarHerkese az cok yardim etmisimdir elimden geldigince ama favorim yok olmamali da. Sunucuyum ben bir kere. Yarisanlarin hepsini seviyorum zaten.![]()
Niye almadi o zaman? Bence de Ah Yalan Dünya cok güclü bir sarki, türkü dinlemesem de severim bende.@xBUGRAx Ah Yalan Dünya'yı alacak gibi olmuştu ama almadı 😏
Gelecek sezon yarışacaklar için.... Tamam anladım
Kulislerde yine dedikodum mu döndü.