Teşekkür ederim🤗 konuya beğeni atta 32 olsunEmeğine sağlık
Emen atıyorumTeşekkür ederim🤗 konuya beğeni atta 32 olsun
Kalmana sevindim. Yazın ol buralarda😊Emen atıyorum
Bırakmayı düşünüyordum ama vazgeçtimKalmana sevindim. Yazın ol buralarda😊
Bu arada snaa mesaj atamıyorum da sen bana bi mesaj atsan olur muKalmana sevindim. Yazın ol buralarda😊
İlk aktiflik zamanlarımda bende çok fazla düşünüyordum gitmeyi hatta sık sık ara da veriyordum ama 5 sene geçmiş, tabi 4 senedir aktiftim diyebilirim ve 40 bin mesaj devşrdim. Çok iyi arkadaşlıklar edindim. Konularda aktif ol, zamanla kaynaşırsın sen de herkesle🤗Bırakmayı düşünüyordum ama vazgeçtim
Aa ben seni takip etmiyormuşum ondan. Ayarlarda takip ettiklerim mesaj çekebiliyor. Artık profilimide görebilirsin. Eski mesaj kutumuzdan yazabilirdin aslında. O engel tanımaz Şimdi ayarladım. Yazabilirsin artık🤗Bu arada snaa mesaj atamıyorum da sen bana bi mesaj atsan olur mu
Eski mesajları bulamadımAa ben seni takip etmiyormuşum ondan. Ayarlarda takip ettiklerim mesaj çekebiliyor. Artık profilimide görebilirsin. Eski mesaj kutumuzdan yazabilirdin aslında. O engel tanımaz Şimdi ayarladım. Yazabilirsin artık🤗
Ya sen şey yapsana Tanışma kısmında konu açmak istermisin? Herkese merhaba falan yazıp biraz kendini tanıt. Herkes sana yazar zaten ve kaynaşma daha kolay olur 🤗Eski mesajları bulamadım
Aslında olurYa sen şey yapsana Tanışma kısmında konu açmak istermisin? Herkese merhaba falan yazıp biraz kendini tanıt. Herkes sana yazar zaten ve kaynaşma daha kolay olur 🤗
O kısmı bula bilecekmisin yoksa link vereyim mi?Aslında olur
Bulamadım link verirsen iyi olurO kısmı bula bilecekmisin yoksa link vereyim mi?
Ve smile kullan mesajlarında. Böyle soğuk ve ciddi görünmektesin
Ben alışkınım yöneticiler gibi üyelere yardım etmeye. Senin gibi çok üye özelden bana forum kurallarını sormakta @Sherlock @MasacREBulamadım link verirsen iyi olur
Ben alışkınım yöneticiler gibi üyelere yardım etmeye. Senin gibi çok üye özelden bana forum kurallarını sormakta @Sherlock @MasacRE
Buyur:
Tanışma & Kaynaşma
fav10.net
Ya @DarkLegenD çatlaya çatlaya bir hal oldu. Fazla sokmayalım durumları onun gözüne
Bu gelmemişi ama şimdi gördüm@gözlemci yakın zamanda enleri yaptık 😊
Bakarsın 🤗
Bakacağım şimdi 😊@gözlemci yakın zamanda enleri yaptık 😊
Bakarsın 🤗