18-24 Mayıs 2020 | Fav10 Haftanın Trendleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
@Sherlock bey haftanin en iyi hit alan konusu seninki olmuş. Tebrik ederim :bhr: OSM genel sohbet konusundan daha fazla ilgi görmüş gibi :A
Kutlama konualrında gariplik var. Onları saymıyorum :)

@denizz19 sayende iyi prim kastım :Z
Enler listesi sayesinde yine reaksiyonda uçmuşum :A 3 hafta iyi ekmeğini yedim :A

@Ahmed 'cim en çok ilgi çeken ve en çok mesaj yazılan konu senin konun olmuş. Yürüyen hit makinasısın maşallah.:bhr: Konuya yazılan mesaj sayısıda @kerem 'in yarışmasını çarpmış.:A

@mrt-06 ne kadar çok mesajın reaksiyon almış öyle. Tebrikler canım sana da:bhr:

• Harika
Reactions: Ahmed
@Sherlock bey haftanin en iyi hit alan konusu seninki olmuş. Tebrik ederim :bhr: OSM genel sohbet konusundan daha fazla ilgi görmüş gibi :A
Kutlama konualrında gariplik var. Onları saymıyorum :)

@denizz19 sayende iyi prim kastım :Z
Enler listesi sayesinde yine reaksiyonda uçmuşum :A 3 hafta iyi ekmeğini yedim :A

Teşekkür ederim Dosi hanım, halkımızın futbola aç olduğu gözler önüne seriliyor resmen. :A Bu sonuçları Fav10 Futbol Federasyonu (FFF) başkanı @bazinga'nın da isteği üzerine TFF'ye iletme kararı aldım, ligimizin yönetim tarzını örnek alabilirler. :A

Ben de sizi tebrik ederim Dosi hanım tabii, üç kategoride de şov yapmışsınız. :bhr: :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and bazinga
Dört etiketli mesajım reaksiyon listesine girmiş, hatta biri ilk 5'e girmiş.

Damga vurmuşsun haftaya @Dosi tebrik :A
Ben alışkınım damga vurmalara 😎 :A geçen sene Mayıs'ta En Favori Güzel etkinliğini yürütmüştüm. o zamanda damga vurmuştum :A
dün sen ve @Tolstoyevski ile olan sohbetinde etkisi olmuş :A .bu hafta dinleneceğim :A Mayıs ayında yoruldum Enler listesi yüzünden :A

Teşekkür ederim Dosi hanım, halkımızın futbola aç olduğu gözler önüne seriliyor resmen. :A Bu sonuçları Fav10 Futbol Federasyonu (FFF) başkanı @bazinga'nın da isteği üzerine TFF'ye iletme kararı aldım, ligimizin yönetim tarzını örnek alabilirler. :A

Ben de sizi tebrik ederim Dosi hanım tabii, üç kategoride de şov yapmışsınız. :bhr: :A
Ben kutlama konusunda ki hiti saymıyorum ama reaksiyonda şov yaptığım doğrudur :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Yarışma bittiğinde en çok Nisa reisi seviyor olacaksın, eminim. :A

Sen de şampiyonu... :Z

EYUlvg1XkAET6N5

• İlginç
Reactions: Sherlock