Biz de o duruma düşersek dondurma reis fan clubu suçlayalım
Ahahahaha. Dikkat edin Utku beyciğim, tehlikeli bir oluşum BMYFC. Peşimize düşerler.
Biz de o duruma düşersek dondurma reis fan clubu suçlayalım
Başvurulara yetişin diye ve kalabalığınız azalsın diye @Özgür ü aldım elinizden @Sherlock @Emre OzansoyNisa reis SİNERJİ takımı doldu taştı, başvurulara yetişemiyoruz artık
Bana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun. Başka şeyler düşünme. Favorilerim hala Niso ve Cemo....
Başvurulara yetişin diye ve kalabalığınız azalsın diye @Özgür ü aldım elinizden @Sherlock @Emre Ozansoy
Bizimde SiNerJimiz oldu
Sanki ben avatarıma aldığım herkesi destekliyorum 😏 bir şey düşünmedim rahat olBana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun. Başka şeyler düşünme. Favorilerim hala Niso ve Cemo.
Nisa’yı desteklemelisin.Sanki ben avatarıma aldığım herkesi destekliyorum 😏 bir şey düşünmedim rahat ol
Ay yok aman, okadar da değil Elif dururkenNisa’yı desteklemelisin.
...
Başvurulara yetişin diye ve kalabalığınız azalsın diye @Özgür ü aldım elinizden @Sherlock @Emre Ozansoy
Bizimde SiNerJimiz oldu
CCC'yi de severiz sıkıntı yok Özgür birkaç gün böyle takıldıktan sonra Cemal ile Nisa'nın birlikte fotosunu koyması en iyisi olacaktır, her iki tarafa da çalışır böyleceBana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun. Başka şeyler düşünme. Favorilerim hala Niso ve Cemo.
Reisimin zaten çipil çipil gözleri var, burada tamamen kaybolmuşAklımdan geçen buydu. Nisa ve Cemal’in şu fotoğrafını yapacam.
Ekli dosyayı görüntüle 83815
...
Bizimde SiNerJimiz oldu
Bana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun. Başka şeyler düşünme. Favorilerim hala Niso ve Cemo.
ÇIKSIN O GÖZLERReisimin zaten çipil çipil gözleri var, burada tamamen kaybolmuş
Senin gözlerin çıkacak artık sapıklık yapmaktanÇIKSIN O GÖZLER
Hadi ordan sapık sensin asıl gitmiş bir de avatar yapmış şu gıcık ecünnüyüSenin gözlerin çıkacak artık sapıklık yapmaktan
Bari şu tatlı kıza ecünnü deme be rezil herifHadi ordan sapık sensin asıl gitmiş bir de avatar yapmış şu gıcık ecünnüyü
Nesi tatlı ya gerçekten çok iticiBari şu tatlı kıza ecünnü deme be rezil herif
Senin gözlerin kör olmuş artık sapıklıktan, çarpılmış gitmişsinNesi tatlı ya gerçekten çok itici
Senin gözlerin kör bence ki bu tipsiz itici kıza bile meyilleniyonSenin gözlerin kör olmuş artık sapıklıktan, çarpılmış gitmişsin