Biz de o duruma düşersek dondurma reis fan clubu suçlayalım![]()
Ahahahaha.
Biz de o duruma düşersek dondurma reis fan clubu suçlayalım![]()
Başvurulara yetişin diye ve kalabalığınız azalsın diye @Özgür ü aldım elinizdenNisa reis SİNERJİ takımı doldu taştı, başvurulara yetişemiyoruz artık![]()
Bana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun....
Başvurulara yetişin diye ve kalabalığınız azalsın diye @Özgür ü aldım elinizden![]()
@Sherlock @Emre Ozansoy
Bizimde SiNerJimiz oldu![]()
Sanki ben avatarıma aldığım herkesi destekliyorum 😏 bir şey düşünmedim rahat olBana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun.Başka şeyler düşünme.
Favorilerim hala Niso ve Cemo.
![]()
Nisa’yı desteklemelisin.Sanki ben avatarıma aldığım herkesi destekliyorum 😏 bir şey düşünmedim rahat ol![]()
Ay yok aman, okadar da değilNisa’yı desteklemelisin.![]()
...
Başvurulara yetişin diye ve kalabalığınız azalsın diye @Özgür ü aldım elinizden![]()
@Sherlock @Emre Ozansoy
CCC'yi de severiz sıkıntı yokBana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun.Başka şeyler düşünme.
![]()
Reisimin zaten çipil çipil gözleri var, burada tamamen kaybolmuş
...
@Sherlock @Emre Ozansoy
Bana kalsa CemNis fotosu yapalım diyecektim ama Cemal’in doğum günü şerefine böyle olsun.Başka şeyler düşünme.
![]()
ÇIKSIN O GÖZLERReisimin zaten çipil çipil gözleri var, burada tamamen kaybolmuş![]()
Senin gözlerin çıkacak artık sapıklık yapmaktanÇIKSIN O GÖZLER![]()
Hadi ordan sapık sensin asıl gitmiş bir de avatar yapmış şu gıcık ecünnüyüSenin gözlerin çıkacak artık sapıklık yapmaktan![]()
Bari şu tatlı kıza ecünnü deme be rezil herifHadi ordan sapık sensin asıl gitmiş bir de avatar yapmış şu gıcık ecünnüyü![]()
Nesi tatlı ya gerçekten çok iticiBari şu tatlı kıza ecünnü deme be rezil herif![]()
Senin gözlerin kör olmuş artık sapıklıktan, çarpılmış gitmişsinNesi tatlı ya gerçekten çok itici![]()
Senin gözlerin kör bence ki bu tipsiz itici kıza bile meyilleniyonSenin gözlerin kör olmuş artık sapıklıktan, çarpılmış gitmişsin![]()