Acun Ilıcalı'dan denizz19'a Övgü!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,413
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı'dan formumuzun emektar üyesi başarılı dizi eleştirmeni olan @denizz19 'a övgü!

Twitter'da yaptığı analizler ve başrılı yorumlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Deniz Tural (@denizz19 )dün gece yaptığı bir açıklamada sevenlerine Survivor izlemeye başladığını duyurdu. Bu durumdan keyif alan Acun Ilıcalı @denizz19 'a cevap verdi ve Deniz Tural'ın dizi yorumlarını da okumaktan keyif aldığını belirtmeyi ihmal etmedi.
IMG_20200522_095954.jpg

İşte o gönderi:

''Survivor 2020'' yeni bölümleriyle her gün 20.00'de TV8'de!

Zaten seninle Whatsapp’tan konuştuk bu konuyu ama buradan da yazayım. Acun Ilıcalı tarafından bile düzenli olarak takip ediliyorsun. :Z Sektörün birçok isminin radarındasın ve kendileri de bunu söylüyor. Bu tamamıyla senin emeğin ve başarın, senin adına çok mutlu oldum. :bhr: @denizz19

• Harika
Reactions: denizz19 and Dosi
Vay canına, süpermiş. Hep diyorum bu adamın kıymetini bilemiyoruz diye. :A

Fav10 televizyon sektörüne yeni bir duayen kazandırdı resmen. :A
Kıymet bilmek için geç kalmadık aslında, hâlâ pamuklara sarabiliriz @denizz19 u :A

Bu konuyu hangi bölümde açaçağımı bilemedim? Şimdilik bu kısımda 😊

Vay canına, süpermiş. Hep diyorum bu adamın kıymetini bilemiyoruz diye. :A

Fav10 televizyon sektörüne yeni bir duayen kazandırdı resmen. :A
Bence de beni burada tutmak için altın döşek sermelisiniz :A

Şimdi gördüm, tebrik ederim dostum :A @denizz19
Teşekkürler canım :A

Zaten seninle Whatsapp’tan konuştuk bu konuyu ama buradan da yazayım. Acun Ilıcalı tarafından bile düzenli olarak takip ediliyorsun. :Z Sektörün birçok isminin radarındasın ve kendileri de bunu söylüyor. Bu tamamıyla senin emeğin ve başarın, senin adına çok mutlu oldum. :bhr: @denizz19
Teşekkürler canım :A Her zaman destek,imsin :A

Gerçekten çok şaşırdım.😱😱😱

Bu yoklukta falan demişsin adam acaba dalga mı geçiyor diye düşündüm ama ciddiymiş. Tebrikler @denizz19 . Başarılarının devamını diliyorum.:Z

• Harika
Reactions: denizz19
Vay anasını. :A Bunu daha önce söylemiş miydim bilmiyorum ama @denizz19 benim açık ara en sevdiğim üyedir forumda... Sen ne kadar güzel bir insansın. :bhr: (ekmek çıkar mı ki acaba buradan bize?)
Pek söylememiştin ama ben biliyordum :A

Gerçekten çok şaşırdım.😱😱😱

Bu yoklukta falan demişsin adam acaba dalga mı geçiyor diye düşündüm ama ciddiymiş. Tebrikler @denizz19 . Başarılarının devamını diliyorum.:Z
Teşekkür ederim Umut inşallah :D