Yurt dışında yaşamak isterdimForumum instafavori konusunda atmıştım bir ara foto bugünde dolu yağdı onu çektim. Ağaçlar güzel çıktı evimin arkasındada 2 ağaç var
Yurt dışında yaşamak isterdimForumum instafavori konusunda atmıştım bir ara foto bugünde dolu yağdı onu çektim. Ağaçlar güzel çıktı evimin arkasındada 2 ağaç var
Admin olduğumda bu renkte olacak demek ki nickim @bazinga
Ben telefonum karanlık modunu yapsam nikckm beyaz oluyor. Benim ki niye kırmızı seninkinde? Bu bir işaret
O yılları görürsek iyiSanal gerçeklik teknolojisi giderek ilerliyor, virüs ya da korkunç felaketler engel olmazsa 2050'lerde internete ve sanallığa tamamen gireceğiz gibi inşallah
Ben de Türkiye :SYurt dışında yaşamak isterdim
Yer değiştirelim o zamanBen de Türkiye :S
Tamam bura sakinliği yalnızlığı sevenler için ideal ama hayat çok monoton şuan evde yıkılma gibi bizim burası :S
Geçici süreliğine olabilirYer değiştirelim o zaman
Cebeci Sen beğenmezsin şimdi Cebeci'yiGeçici süreliğine olabilir
Ankara hangi bölge? Ona göre düşüneyim
Ora nere diyeceğimCebeci Sen beğenmezsin şimdi Cebeci'yi
Ulus'a yakınOra nere diyeceğim
Gölbaşı Etimesgut Kızılay Ulus biliyorum ha bide Çankaya
9-6 burdan dönmezDuygu sömürüsü değil bu de mi? @xdragxx durum kaç kaç?
Bazı yerlerde tepelerde ev var. Oralar mı? aslında ismi tanıdık gibi benim mekan Gölbaşı oyüzden çok fazla hakim değilim diğer yerlereUlus'a yakın
Yok hediye art arda yollayınca çok daha iyiHiç biri ulaşmadı mı sana? Bari bir tane ataydın
FC izlemedim ama ona rağmen oyum onaydı. Hababam şampiyon olabilir Titanic karşısında😊9-6 burdan dönmez
Fight Club da yeniliyor mlsf benim de canım sıkkın Şampiyon Titanic olur.
Yok oralar eski Ankara evleri Ulus'u biliyorsun peki Hamamönü?Bazı yerlerde tepelerde ev var. Oralar mı? aslında ismi tanıdık gibi benim mekan Gölbaşı oyüzden çok fazla hakim değilim diğer yerlere
FC izlemedin mi? Bu zamana kadar konuştuğumuz için teşekkürler....FC izlemedim ama ona rağmen oyum onaydı. Hababam şampiyon olabilir Titanic karşısında😊
Spoı kutusuna koy unutma @DarkLegenD kıskanır. @MasacRE de ortak olur yoksaYok hediye art arda yollayınca çok daha iyi
Fotoğraflar çektim geçen yaz. Güzeldi oralarYok oralar eski Ankara evleri Ulus'u biliyorsun peki Hamamönü?