- Reaksiyon puanı
- 112,807
- Puanı
- 1,060
Benim de hatları karıştırdın şimdi@MasacRE nin film konusundaki yorumuna yazdım cevabı ama hatlar karıştı sanırım benim de beynim yandı bir an
Benim de hatları karıştırdın şimdi@MasacRE nin film konusundaki yorumuna yazdım cevabı ama hatlar karıştı sanırım benim de beynim yandı bir an
Bayramın da anlamı yokAl benden de okadar :S ama efkarlanmayalım. Yarın bayram. Haftaya efkara devam ederiz
Hep DarkFather etkisi işte...Benim de hatları karıştırdın şimdi
Dolunaylı geceler mi bilmiyorum ama uyumadan önce tam anlamıyla rahat uyuyamayalı çok oldu mlsfHarika attığıma bakma, acı var acı var bilirim ama genel sıkıntılar sonuçta hayatın tuzu biberi, özellikle dolunaylı gecelerde ruh çok bunalıyor yani içini ferah tut hepimiz öleceğiz nihayetinde.
Delirdik evde kalmaktan deliye her gün bayram misali düşünmek istiyorumBayramın da anlamı yok
Karanlıktan nefret ederimHep DarkFather etkisi işte...
Balkonlardan nefret ederim.Delirdik evde kalmaktan deliye her gün bayram misali düşünmek istiyorum
2 gün sonra hava ısınacak ve ben balkonda oturqcapım için şimdiden çok seviniyorum. Basit bir balkon oturuşu büyük bir olay gibi geliyor şimdilerde bizim burada pek balkon keyfi yok
Dolunaylı geceler mi bilmiyorum ama uyumadan önce tam anlamıyla rahat uyuyamayalı çok oldu mlsf
Aynen öyle hep uyuma şansımız olsa keşke Gerçi uykuda da sinir olduğum çok oluyorAl benden de o kadar, bir gün bahar bahçe modundayken bir gün yaprak döken mod hükmediyor ancak azap hiç bitmiyor hem de dermansız bir karamsarlık. Ama uyku neyseki, depresyon modunun en iyi ilacı oluyor...
Tam karanlık moda geçtikten sonra bu mesajı atmış olman.. .Karanlıktan nefret ederim
Haha sende ne desem tersini diyorsunBalkonlardan nefret ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 83555
Az kaldı hediyeler sipariş yolda@Turkuazz konuda görünmektedir yine bana 2 şarkı hediye et yeterli masraf yapma fazla
Aynen öyle hep uyuma şansımız olsa keşke Gerçi uykuda da sinir olduğum çok oluyor
Ohh orman yanı Bizim evin balkonunu gör bi deHaha sende ne desem tersini diyorsun
Balkon olmazsa hava almayacağız evde dura dura kafayı iyice tırlatacağız
Evin önü sakin. Trafikli yer değil. Hemen orman yanı otutuyorum
Çok zor olmasa gerek keşke olsaInception'daki gibi uykuyu değerlendirme şansı olsa keşke, şöyle uykuda geçen 1 dakikanın rüyada 1 seneye eşit olması ve kendi dünyalarımızı yaratmak müthiş zevkli olurdu.
Admin olduğumda bu renkte olacak demek ki nickim @bazinga
Forumum instafavori konusunda atmıştım bir ara foto bugünde dolu yağdı onu çektim. Ağaçlar güzel çıktı evimin arkasındada 2 ağaç varOhh orman yanı Bizim evin balkonunu gör bi de
Çok zor olmasa gerek keşke olsa
Hiç biri ulaşmadı mı sana? Bari bir tane ataydınAz kaldı hediyeler sipariş yolda