O teş başına çok kuvvetli zaten, bu hafta zirveye oynayacak gibi.@Ahmed Seni niye istemiyor demek bizim kadar güçlü değil sizin tarafın bağı![]()
![]()
@Forumdash @mrt-06 @kerem
O teş başına çok kuvvetli zaten, bu hafta zirveye oynayacak gibi.@Ahmed Seni niye istemiyor demek bizim kadar güçlü değil sizin tarafın bağı![]()
![]()
@Forumdash @mrt-06 @kerem
O da yolcu gibi. Shakira'yı seçseydi şutlanmış olurdu çoktan.Sen öyle san daha torun var![]()
Ay bi düş artık yarışmanın yakasından .ss sülük gibi yapıştın kan emici@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet@kerem @Ahmed @xemrexxx @alperuz @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83453
Geçen hafta @Forumdash ikimiz birden mutlu etmiştik seni ayda yılda bir denk gelirKesin yine beni harcayacaksınız. MS döneminden sevmediğini hatırlıyorum bu şarkıyı.![]()
Ay bi düş artık yarışmanın yakasından .ss sülük gibi yapıştın kan emici@xemrexxx
@Ahmed le @sokak sanati olsunO da elenirse @Ahmed'e kaldınız.![]()
Herkesle ol onunla olma@Ahmed le @sokak sanati olsun![]()
![]()
@Forumdash la elenirsem @mrt-06 la oluruz onlada elenirsek @xBUGRAx la ile zaten onla iyide ortak olruruz![]()
![]()
@xemrexxx @alperuz
Kimle cnmHerkesle ol onunla olma![]()
Ne edepsizsin ya, eliyoruz yine bitiyorsun .ss@Ahmed le @sokak sanati olsun![]()
![]()
@Forumdash la elenirsem @mrt-06 la oluruz onlada elenirsek @xBUGRAx la ile zaten onla iyide ortak olruruz![]()
![]()
@xemrexxx @alperuz
Herh hafta 1 verdigine mi ortak olacaksin?@Ahmed le @sokak sanati olsun![]()
![]()
![]()
@xemrexxx @alperuz
Boomerag mübarek, atiyorsunuz geri geliyor.Ne edepsizsin ya, eliyoruz yine bitiyorsun .ss
Yapımcım bu işe el at.Boomerag mübarek, atiyorsunuz geri geliyor.![]()
@Ahmed le @sokak sanati olsun![]()
![]()
![]()
@xemrexxx @alperuz
İsmi lazım değil![]()
Seni ilgilendirmezKime laf soktun sen zaten yine birine triplenmişsin![]()
Seni ilgilendirmez![]()
Bende anlamadım ama yine birisi üzdü demek sisterimiziKime laf soktun sen zaten yine birine triplenmişsin![]()
Bende anlamadım ama yine birisi üzdü demek sisterimizi![]()
Umrumda değil canım sizler yetersiniz banaBende anlamadım ama yine birisi üzdü demek sisterimizi![]()