Ben konu hazirliyorum, secilen sarkilarla ilgili.
Hepsi bende var veririm istersen
Ben konu hazirliyorum, secilen sarkilarla ilgili.
Ben yarismaci miyim?Hepsi bende var veririm istersen
Secilen sarkilarla ilgili.Konu hazırlıyorum dedin
Ben yardımcı olurum @Forumdash @bazinga @Ahmed @dreamy @xBUGRAx @mrt-06 aldanmayın bunaMusicSurvivor Final haftalarına çıkan tüm şarkıların arşivini hazırladım. Almak isteyen aşağıda ki adımları gerçekleştirsin.
Adım 1
En Favori Yabancı Şarkı Etkinliğine kendi dışında 1 kişiye oy verdirtmek
2. Adım
Özelden bana ulaşmak
Bu kadar basit
@Forumdash @bazinga @xBUGRAx @dreamy @mrt-06
Her sonuc gecesi imzamız bu @mrt-06 @Forumdash @alperuz @sokak sanati @xemrexxxOlmaz olsun böyle aile .ss
Her sonuc gecesi imzamız bu @mrt-06 @Forumdash @alperuz @sokak sanati @xemrexxx
@Ahmed @eskici @kerem ayılıp bayılıp iç geçirdiler
Sen artık sahte şefsin @kerem le sana emanet edecektim ama başka şefmi baksakVar bende hepsi. İstersen seninle paylaşırım
Hoşt kız kurusuSende eklenirsin sende @Forumdash a sarılırsın @mrt-06
Senin şefiliğindemi @eskici
İnsan kendi lokantasını işletiyorkan başka lokantadan yemek isteyip orda yermi Yarışma sahiplerinden biri olarak sen bunu yapıyorsun @Bully @kerem @Ahmed @Forumdash
MS i @kerem le siz devraldınız canlı performans demişsin dükkanını kendin şey etmişsinAynen ben Şefim falan diyor. Delirmiş. Milli ve Ebedi Şef olduğumu anlat şuna. Ondan anca Master Chef olur
Ben ne yaptım Bee. 😱
Aynen ben Şefim falan diyor. Delirmiş. Milli ve Ebedi Şef olduğumu anlat şuna. Ondan anca Master Chef olur
Ben ne yaptım Bee. 😱
@eskici Şef olursa @serhatt peşinden koşarSenin şefiliğindemi @eskici
İnsan kendi lokantasını işletiyorkan başka lokantadan yemek isteyip orda yermi Yarışma sahiplerinden biri olarak sen bunu yapıyorsun @Bully @kerem @Ahmed @Forumdash
MS i @kerem le siz devraldınız canlı performans demişsin dükkanını kendin şey etmişsin