Ozaman hortlaması bu sefer imkansıza düşer Evlendiysede gelsin bu gelecek kışta gelmezse ozaman ümidi eksebiliriz bakalım bu kış gelir belkiYa gerçekten geberdi ya da evlendi, başka açıklaması olamaz
Ozaman hortlaması bu sefer imkansıza düşer Evlendiysede gelsin bu gelecek kışta gelmezse ozaman ümidi eksebiliriz bakalım bu kış gelir belkiYa gerçekten geberdi ya da evlendi, başka açıklaması olamaz
Bizim dövüş tekniğimiz bu tarz napsın @serhattŞöyle şeyler deme şuna
Paralarım ben onu Sen bakma ona .ss@serhatt Şunu tırmala
aynen sistamBizim dövüş tekniğimiz bu tarz napsın @serhatt
Evet yazın zaten uykuda olur da bakalım kışın geldi geldi, yoksa unut sen artık herifiniOzaman hortlaması bu sefer imkansıza düşer Evlendiysede gelsin bu gelecek kışta gelmezse ozaman ümidi eksebiliriz bakalım bu kış gelir belki
Bir şey yapmasınBizim dövüş tekniğimiz bu tarz napsın @serhatt
aynen sistam
Sana bırakıyorum hedefiBir şey yapmasın
İstediğin bu değil miydi .ssKuduruyorsun sonra
O iş bende tatlımSana bırakıyorum hedefi
Değil tabiİstediğin bu değil miydi .ss
O senin için hayatından vazgeçti ve foruma bir daha dönmedi.Ben denizde yaşayamazdım oda ağaçta
Supernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Videoyu görünce herkesin aklına sen geldi.Kutlama konumda paylaştında değilde şimdikinde duygulanarak izledim evet @dreamy de duygulandırdı nekadar kzıdırsakta torun işte
Bayadır Gülben övmüyordun, depresyondan çıktın galiba.
TÜM KİNİNİZ BU YÜZDEN İŞTE.. O KENDİSİ BAŞARDI GÜLBEN ERGEN OLMAYI...
Çok akıllı fikirli kızdır. Hocam beni alır mısınız falan. Bir kontrol ettim evladım senin işin çok uzun dedim olmaz. Nasıl olmaz? Ne olur alın beni falan gitti o gün. Gitti ama yakamı bırakmadı biliyor musunuz? O tuttuğunu koparır. Tekrar bana telefon etti. Sizin dedi burcunuz akrep mi dedi. Nerden biliyorsunuz dedim. Ben öğrendim siz beni yetiştireceksiniz öyle diyorlar. Böyle kabarık saçlı, süslü bir hanım var seni o çalıştıracak. Beynimi yıkıyor benim (gülüyor). Dedim ki Gülben'cim çok uzun vadede benim bazı şartlarım var onlara uyamazsın.. Hepsini yaparım dedi. Kapının altından kağıt atar; 'Cici Erdem Siyavuşgil ne olur o güzel elleriniz bana da değsin', 'Kapınızda yatayım'.. Ay ne kadar üzülüyordum. Dedim ki Gülben alacağım ama söz vermiyorum olur mu olmaz mı...
Erdem Hanım'ın cenazesine katılan tek öğrencisi olarak yine vefasını göstermiş... Ajda, Ebru, Hande hiçbiri gitmemiş..