Ablacım buldum bu konudaymış. Ben paylaşmışım hatta.Supernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Ben niye mutlu edeyim
Tüm suç onun
Supernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Ben de konuda bunu paylaşmayı düşünüyordum.![]()
Rahmetli bunu görse kudururdu, tutamazdık yerinde![]()
Ne gözyaşı düz duvara tırmanırdı hogatha![]()
Lütfen anısını güzel yaşatalım ablamın.![]()
Dün gece görmüştümBu oyunu benim ilkkez duymam
Erik dali diye okuyorum gördükçe
![]()
Kim paylaşmıştı acaba diye senle bunu düşünüyorduk paylaşanda sen çıktın cnm ailede bir bunaklık gen sanırım @Forumdash dan bulaşan
Başlama yine
Uğursuz aile .ssKim paylaşmıştı acaba diye senle bunu düşünüyorduk paylaşanda sen çıktın cnm ailede bir bunaklık gen sanırım @Forumdash dan bulaşan![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @alperuz
Kütük @MasacRE le gereknleride söylemeyi eksik etmemişsin![]()
Ben denizde yaşayamazdım oda ağaçta
Yorma bizi
Daha yeni geldin nere 😱
Kutlama konumda paylaştında değilde şimdikinde duygulanarak izledim evet
Daha yeni geldin nere 😱
Evde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeyeYorma bizi![]()
Ay bırak ev işini dur biraz dahaEvde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeye@alperuz
Gelme bir dahaEvde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeye@alperuz
Şöyle şeyler deme şuna
Ya gerçekten geberdi ya da evlendi, başka açıklaması olamaz