Oha 1 puanla kıl payı.Sonuclar ana sayfada, herkese tesekkürler.
NOT: Ankete oy vermeyi unutmayin.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
En kötü hafta bu hafta Rica ediyorum böyle leş haftalar yapmayınSonuclar ana sayfada, herkese tesekkürler.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Vermedim zaten oyumu
Gectigimiz hafta mi? Gelecek hafta mi?En kötü hafta bu hafta Rica ediyorum böyle leş haftalar yapmayın
Harika olur.Ben ara ara sahnelerini izliyorum canım, sana da atarım.
Yazıklar olsun sana aliçomdan ne istedin Kime ne zararı vardi @eskici
@kerem eğer bu arabeskten kaynaklı senaryom etkilenirse müslüm gürses derinnden vurdu onu dinleyen arkadaşım ankarada mahsur kaldı iş için gittiSonuclar ana sayfada, herkese tesekkürler.
Geçtiğimiz hafta en reziliydi o duyguyu bana yaşatanlari boğmak istiyorumGectigimiz hafta mi? Gelecek hafta mi?
Yazıklar olsun sana aliçomdan ne istedin Kime ne zararı vardi @eskici
Gecen hafta kil payi almamis miydin?Bu kaçıncı kılpayı kaçırdığım.