OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok Dosi hanım, burada o tip bir durum olacağını sanmıyorum. Zaten en başından beri Norwich için birisini arıyorduk, isterseniz gelebilirsiniz. Diğer üç takımı en baştan devre dışı bıraktık, onları kullanamıyoruz o yüzden. Zaten güçlü olmalarına rağmen hedefleri birincilik olduğu için alsanız bile daha çok zorlanırsınız. :A
Ben yarın karar versem olurmu? :A Bilet iptal durumu varmı arayıp soracağım yarına. Kesinleşir durumum :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Karar sana ait ama günde 5-10 dakika ayırsan yetecek bir oyun, karar verirken bu kritik bilgiyi göz önünde bulundurursun. :A
Ben sadece TR'ye gidersem 1-2 gün haliyle internetsiz kalbilirim diye geri adım attım.
Dur şu oyunu hemen indirip kurcalayayım biraz :A

• Güldürdün
1589726987117.png

@mesmeso61'e kaybettim ve ilk kez kaybettim.

Tebrikler @mesmeso61.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
çok fena dağıldık bunun faturası ağır olacaktır..

Çok daha fazla gol atmaya müsait bi kadrom var ama rakiplerden dolayı muhtemelen hala beklediğim seviyede iş yapamıyorlar. Özellikle Lukaku için son virajdayım. Bu akşam çekip konuşacağım:A

Tek konu halinde olunca haftalık tablo ve sonuçlar biraz karmaşık hal oluyor, Futbu döneminde haftalık açılmış mesela. Olmadı sadece sonuçlar ve tablolar için ilk mesajda sonuçların sürekli eklendiği ya da güncellendiği ayrı bir konu, bu da genel sohbet transfer konusu olarak kalabilir. :A @Sherlock

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...