OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1589721731967.png

Bilgisayara bak sen, transfer etmek istiyor.

@Sherlock ben oy kullanabiliyormuyum? :A
Ve galiba her maça konu açılacak sanılmış ama sen haftalık demek istemişsin? Haftada 1 konu?

@Dosi'ye Norwich City'i verelim mi @Sherlock? Hazır konudan kendini alamıyor. :D
Haha :A dün @Tolstoyevski 'ye tam olarak olayı sordum. Ben herzaman siz kendiniz oynuyorsunuz diye sanıp hiç oralı olmamıştım ama 'şu takımla oynamışız' gibi cümleler kafamı karıştırmıştı. Açıkçası ilgi duymaya başladım ama olurda tatile gidersem yarım kalır diye de en başta uzak durdum.
Sonradan dahil olunmalar hoş karşılamıyor oyüzden hiç şimşekleri üzerime çekmeyeyim :A @Sherlock

Haha :A dün @Tolstoyevski 'ye tam olarak olayı sordum. Ben herzaman siz kendiniz oynuyorsunuz diye sanıp hiç oralı olmamıştım ama 'şu takımla oynamışız' gibi cümleler kafamı karıştırmıştı. Açıkçası ilgi duymaya başladım ama olurda tatile gidersem yarım kalır diye de en başta uzak durdum.
Sonradan dahil olunmalar hoş karşılamıyor oyüzden hiç şimşekleri üzerime çekmeyeyim :A @Sherlock

Norwich’i alırsan kimsenin tepkisini çekmezsin ama City-LVP ve Chelsea’dan biri için o konuda emin değilim benim için sorun olmasa da :A Ama Norwich’i istaesen bugün bile dahil olabilirsin, tabi 30 gün boyunca sürekli kadro ayarlaması, birkaç basit taktik düzenlemesi ve transfer işlerini yapman gerekecek her gün ama çok karışık değil bir iki güne alışılır. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hatta Liverpool, Manchester City ya da Chelsea'yi de verebiliriz sana, daha iyi olur. :A

• Güldürdün
Norwich’i alırsan kimsenin tepkisini çekmezsin ama City-LVP ve Chelsea’dan biri için o konuda emin değilim benim için sorun olmasa da :A Ama Norwich’i istaesen bugün bile dahil olabilirsin, tabi 30 gün boyunca sürekli kadro ayarlaması, birkaç basit taktik düzenlemesi ve transfer işlerini yapman gerekecek her gün ama çok karışık değil bir iki güne alışılır. :A
Yarın tatil durumumu netleştirmek şart oldu :A
Aklımı çelmeyin ya :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Benim ilk 2 fikstür hakkaten baya zordu. Tottenham ve Arsenal'di. Bugün West Ham ile karşılaşacağız, onlar da iyi transfer yaptılar. :D

Lig başladı, evet. Hem ondan o üç güçlü takımı alabileceğini söylüyorum. @Sherlock'a danışabilirsin tabii bu konuyu. :A
Bu Şarkı Benim'e 7 hafta sonra eklenen yarışmacılar hoş karşılanmamıştı. Ben de o duruma düşmek istemem. Bir dahaki sefere devamı gelecekse düşünebilirim tabiki mobilden yapılıyorsa. Bir ara kurcalayıp test ederim hazırlıklı olabilmek için :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bu Şarkı Benim'e 7 hafta sonra eklenen yarışmacılar hoş karşılanmamıştı. Ben de o duruma düşmek istemem. Bir dahaki sefere devamı gelecekse düşünebilirim tabiki mobilden yapılıyorsa. Bir ara kurcalayıp test ederim hazırlıklı olabilmek için :A

Öyle bir şey olmaz, 43 hafta filan sürüyor zaten ve daha 3. haftadayız. :A

Ben de mobilim ve oradan oynuyorum. :)

• Beğendim
Hoş karşılanırsın da, oynamakta zorlanırsın biraz. Yine de şu üç güçlü takımın birinde olursan, bir tık daha rahat olursun. En azından kadroları iyi. Mobili uygulaması da var ayrıca. :A

Yok Dosi hanım, burada o tip bir durum olacağını sanmıyorum. Zaten en başından beri Norwich için birisini arıyorduk, isterseniz gelebilirsiniz. Diğer üç takımı en baştan devre dışı bıraktık, onları kullanamıyoruz o yüzden. Zaten güçlü olmalarına rağmen hedefleri birincilik olduğu için alsanız bile daha çok zorlanırsınız. :A

• Beğendim
@Sherlock ben oy kullanabiliyormuyum? :A
Ve galiba her maça konu açılacak sanılmış ama sen haftalık demek istemişsin? Haftada 1 konu?

Her gün bir maç oynanıyor Dosi hanım, yani 'bir bir maç haftası eşittir bir gün' mantığı diyebiliriz. Ankette her maç haftası için ayrı konu açmaktan bahsetmiştim, yani her güne bir konu. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...