Dostluk maçını kendi gönderdiği için ev sahibi oluyor, aslında tam deplasmanlık bir şey yok.Üstelik deplasman
Dostluk maçını kendi gönderdiği için ev sahibi oluyor, aslında tam deplasmanlık bir şey yok.Üstelik deplasman
Muhtemelen onu söylemek istemiştir ama sanki hepsini kazandığını söylemek ister gibi yazmış, yani en azından öyle görünüyor.İki taraftan birinin galibiyeti demek istemiş herhalde.
Daha henüz gol veya asist yapamadı KRAL'ım. Adamı KRAL diye aldık, kaptanlığı verdik, tüm duran topları verdik, sonuç yok... Neyse ona güvenimiz tam, açıldı mı kimseyi tanımaz KRAL'ımız...
Dostluk maçlarında Normalde yollayan biraz Daha şanslı o açıdan zoru başarmışsınDostluk maçını kendi gönderdiği için ev sahibi oluyor, aslında tam deplasmanlık bir şey yok.
Genç oyuncularımı geliştirmek için çıktığımız hazırlık maçı serisinde sonuçlar şöyle oldu;
Evet o detayı atlamışım sanırım...O beraberliğin şanlı Crystal Palace'imize karşı olduğunu belirtmemişsin.
Ekli dosyayı görüntüle 82178
O biraz daha sonraydı. 15 maç yaptım 1 mağlubiyet vardı o da bu maçtı...
Bu da mı galibiyet?
Alırız kardeşim alırız sen onu problem etme... KRAL'ım gereken yerde sahneye çıkacaktır...Messi'den bile verim alamıyorsun, böyle teknik direktörlük yapılmaz...
Gerçekten benim açımdan kader maçı diyebilirim çok iyi hazırlandık umarım meyvesini alırızFav10 Ligi - 3. Hafta Fikstürü:
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski USER=88835]@Turkuazz[/USER] @xdragxx
Bu haftayı da atlatırsak güzel günler yakın.Fav10 Ligi - 3. Hafta Fikstürü:
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx
İşler yolunda gitmiyor galiba
Oraya bir 0 puan daha yazmanızı rica edeceğim.
Ben de aynı fikstürü takip ediyorum. Benim rakiplere bakarak bir sonraki haftaki rakibini bulabilirsin.Bu arada yarın da rakip Arsenal'miş Bi 0 puan daha yazmanızı rica edeceğim bu nasıl fikstürrssssssssssssssss