Dostluk maçını kendi gönderdiği için ev sahibi oluyor, aslında tam deplasmanlık bir şey yok.Üstelik deplasman![]()
Dostluk maçını kendi gönderdiği için ev sahibi oluyor, aslında tam deplasmanlık bir şey yok.Üstelik deplasman![]()
Muhtemelen onu söylemek istemiştir ama sanki hepsini kazandığını söylemek ister gibi yazmış, yani en azından öyle görünüyor.İki taraftan birinin galibiyeti demek istemiş herhalde.![]()
Daha henüz gol veya asist yapamadı KRAL'ım. Adamı KRAL diye aldık, kaptanlığı verdik, tüm duran topları verdik, sonuç yok...Neyse ona güvenimiz tam, açıldı mı kimseyi tanımaz KRAL'ımız...
![]()
Dostluk maçlarında Normalde yollayan biraz Daha şanslı o açıdan zoru başarmışsınDostluk maçını kendi gönderdiği için ev sahibi oluyor, aslında tam deplasmanlık bir şey yok.![]()
Genç oyuncularımı geliştirmek için çıktığımız hazırlık maçı serisinde sonuçlar şöyle oldu;
Evet o detayı atlamışım sanırım...O beraberliğin şanlı Crystal Palace'imize karşı olduğunu belirtmemişsin.
Ekli dosyayı görüntüle 82178
O biraz daha sonraydı. 15 maç yaptım 1 mağlubiyet vardı o da bu maçtı...![]()
Bu da mı galibiyet?![]()
Alırız kardeşim alırız sen onu problem etme... KRAL'ım gereken yerde sahneye çıkacaktır...Messi'den bile verim alamıyorsun, böyle teknik direktörlük yapılmaz...![]()
Gerçekten benim açımdan kader maçı diyebilirim çok iyi hazırlandık umarım meyvesini alırızFav10 Ligi - 3. Hafta Fikstürü:
![]()
![]()
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski USER=88835]@Turkuazz[/USER] @xdragxx
Bu haftayı da atlatırsak güzel günler yakın.Fav10 Ligi - 3. Hafta Fikstürü:
![]()
![]()
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx
İşler yolunda gitmiyor galiba
Oraya bir 0 puan daha yazmanızı rica edeceğim.
Ben de aynı fikstürü takip ediyorum. Benim rakiplere bakarak bir sonraki haftaki rakibini bulabilirsin.Bu arada yarın da rakip Arsenal'mişBi 0 puan daha yazmanızı rica edeceğim bu nasıl fikstürrssssssssssssssss
![]()