Yanlış yönlendirilip başka ligde takım aldım @Sherlock
Sizin tarafa nasıl geleceğimi bilmiyorum.
Kullanıcı adım dosi06
Bende müsait olamaycağım. Seni ekledim. Bu oyun yüzünden fazladan yemek yapamadımSana malum mekandan tarif edeceğim. Ancak şu an pek mümkün gözükmüyor, haber veririm.
Yoksa geliyor musun lige?Yanlış yönlendirilip başka ligde takım aldım @Sherlock
Sizin tarafa nasıl geleceğimi bilmiyorum.
Kullanıcı adım dosi06
Gelecektimde yanlış takımdayım başka olmuyor galiba. Kafam çorba oldu yeni hesapla uğraşmayada yoruldumYoksa geliyor musun lige?
Dört takım birden çalıştırabiliyorsun. Girişte ikinci takımla ilgili olan seçeneği seç, öyle dene.Gelecektimde yanlış takımdayım başka olmuyor galiba. Kafam çorba oldu yeni hesapla uğraşmayada yoruldum
Dört takım birden çalıştırabiliyorsun. Girişte ikinci takımla ilgili olan seçeneği seç, öyle dene.
Diyorsun da, arkadaş yeni hesabıyla ardı ardına takım almıştı, sorun da olmamıştı.İlk başta ben de öyle sandım ama yeni üye olununca tek takım hakkı oluyormuş 5 gün ve ayrıca bir lige başladığında ilk hafta oynanmadan istifa da edilemeyince...
Bende müsait olamaycağım. Seni ekledim. Bu oyun yüzünden fazladan yemek yapamadım
Gece halederiz
Galiba yeni hesap başka takım olmuyor. O hesap iptal :/
Neyse yeni açtım. dosiiiDört takım birden çalıştırabiliyorsun. Girişte ikinci takımla ilgili olan seçeneği seç, öyle dene.
@Sherlock yeni hesap dosiii
Seni buna ekledimBir hesaptan, dört takım çalıştırma şansın var diye biliyorum ama olmazsa da hallederiz. Boşta duran hesap olması lazım bende, bir bakarız.
Bir de "dosimosi" şeklinde deneseydin.Neyse yeni açtım. dosiii
Onu tanımıyorumBir de "dosimosi" şeklinde deneseydin.
Eski kullanıcı adını unutup, "dosiii" oldun demek.Onu tanımıyorum
Yine erkek olarak görünmekte takım alınmadan profili düzenleyemiyorum galiba çünkü yok şimdilik seçenekEski kullanıcı adını unutup, "dosiii" oldun demek.
Aslında "The Dosi" de yapabilirdin. Benim "Araf" olmuyordu, çünkü dört harfliydi. Ben bu şekilde uzatarak yazdım.Yine erkek olarak görünmekte takım alınmadan profili düzenleyemiyorum galiba çünkü yok şimdilik seçenek
Neyse ben sizin özel ligi bulup @Sherlock istek attımAslında "The Dosi" de yapabilirdin. Benim "Araf" olmuyordu, çünkü dört harfliydi. Ben bu şekilde uzatarak yazdım.