@Sherlock duyursana beni Liverpool ile berabere kalmışım @Tolstoyevski
Full defans yaptım fark yemeyelim diye daha da ters tepti
Tek konu halinde olunca haftalık tablo ve sonuçlar biraz karmaşık hal oluyor, Futbu döneminde haftalık açılmış mesela. Olmadı sadece sonuçlar ve tablolar için ilk mesajda sonuçların sürekli eklendiği ya da güncellendiği ayrı bir konu, bu da genel sohbet transfer konusu olarak kalabilir. @Sherlock
Şuan kadroyla uğraşmaktayım. İşimize yaramayanların faturasını keseceğim ilk etapta hedef en az 1 galibiyet almakNorwich City'de @Dosi Dönemi!
Fav10 Ligi'nin köklü kulüplerinden Norwich City lige oldukça kötü bir başlangıç yapmıştı, bu kötü başlangıcın faturası teknik direktör Daniel Farke'ye kesildi. Yaklaşık bir saat kadar önce kulübün yaptığı açıklamaya göre Daniel Farke, görevinden alındı. Farke'nin yerine gelecek yeni teknik direktör ise çok geçmeden açıklandı. Uzun yıllardır takım çalıştırmayan; tecrübeli teknik kadın @Dosi, Norwich City'nin başına geçti. Basın açıklaması yapan tecrübeli teknik kadın, "Kulübü kısa sürede içerisinde bulunduğu bu buhrandan çıkaracağız, aydınlık günler yakın. Taraftarlarımız bana ve oyuncularıma inansın, hemen gerekli adımları atacağız." şeklinde konuştu. Biz de kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi
Yine rahat bir galibiyet almışım... MESSI KRAL'ım bu sefer özlediğimiz şovunu yapmış 3 gol 1 asist ile...
Lütfen oyuncularına biraz daha sakin oynamalarını, bunun bir oyun olduğunu anlat hocam.Zidane nin ayağı kırıldı ! Federasyona gerekli cezanın verilmesi için gerekli itirazlarımızı yaptık 😂
3.haftadan katılıyorsun o açıdan biraz zor aslında takım aşama aşama güçleniyor antrenmanlar,dostluk maçları,transferler biraz uğraştırıyor 😊Sıradaki maçım @Turkuazz ile.
Böyle güçlü bir rakip ile mi başlayacağım 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Sonlardayız ama @xdragxx 'dan öndeyim
Yenilenen kadromuzla daha da yukarılara çıkmak hedefimiz😎
3-0 yenmişsin de, ortada övülecek bir şey yok aslında. Bir zahmet de yenin yani, pek uğraşmıyorum taktikle. Ona rağmen yenemiyordun, şimdi yendin.Neyse zor günleri geride bırakmışsın. Şimdi daha zor günler seni bekliyor deyip modunu düşürüyormuşum
Bu arada @Araf Kırdık kör talihimizi
Gerçekten de haklı adam, itiraz da edemiyorum...Ya kadro zaten güçlü, üzerine bastı parayı Messi'yi falan aldı adam. Oyunu bilse ne, bilmese ne. Kapitalist düzenin kazandığı bir dönemdeyiz, yapacak bir şey yok...
Satış gerçekleştirip, lige daha da güçlü bir şekilde döndürmeye çalışan koca yürekli @bazinga. Busquets'i satmıştı ve daha da güçlü dönmüştü lige. Fabregas da aynı böyle olacak muhtemelen.Fabregas Saray'da!
Arsenal'in efsane topçusu artık Crystal Palace forması giyecek. Cesc, yaptığı paylaşımla buraya yatmaya gelmediğini, çok işler başaracağına inandığını belirtti...
Ekli dosyayı görüntüle 82575
Gün geçmiyor ki, dostluk maçları gelmesin. Önce @sokak sanati, sonra @MEnes, en son da @emreemreu ile yaptığımız dostluk maçları söz konusu oldu.
Aralarında bir tek @emreemreu'nun takımı karşısında galip gelebildik.
Taktik çalış. Doğru taktiği bulunca kazanmaya başlarsın. @Tolstoyevski'yi düşün, taktikle ilk iki maçı kazanmıştı. Kadro değeri bakımından da çok yüksek kadro değerine sahip değil, altını çizeyim.Zaten biz şamar oğlanına döndük, gelen geçen yeniyor.