OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norwich City'de @Dosi Dönemi!

T4MVyL.jpg

Fav10 Ligi'nin köklü kulüplerinden Norwich City lige oldukça kötü bir başlangıç yapmıştı, bu kötü başlangıcın faturası teknik direktör Daniel Farke'ye kesildi. Yaklaşık bir saat kadar önce kulübün yaptığı açıklamaya göre Daniel Farke, görevinden alındı. Farke'nin yerine gelecek yeni teknik direktör ise çok geçmeden açıklandı. Uzun yıllardır takım çalıştırmayan; tecrübeli teknik kadın @Dosi, Norwich City'nin başına geçti. Basın açıklaması yapan tecrübeli teknik kadın, "Kulübü kısa sürede içerisinde bulunduğu bu buhrandan çıkaracağız, aydınlık günler yakın. Taraftarlarımız bana ve oyuncularıma inansın, hemen gerekli adımları atacağız." şeklinde konuştu. Biz de kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz...

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi

Böylece devre dışı bıraktığımız takımlar dışında alınmamış takım kalmadı, kalan haftalar daha zevkli olacak.

• Harika
Reactions: Dosi
Tek konu halinde olunca haftalık tablo ve sonuçlar biraz karmaşık hal oluyor, Futbu döneminde haftalık açılmış mesela. Olmadı sadece sonuçlar ve tablolar için ilk mesajda sonuçların sürekli eklendiği ya da güncellendiği ayrı bir konu, bu da genel sohbet transfer konusu olarak kalabilir. :A @Sherlock

Yarından itibaren ilgileneceğim. Ya yedi günü kapsayacak şekilde haftalık konular olacak, ya da her günün sabahında o maç gününün konusunu açacağız. :A Onun dışında gol krallığı, asist krallığı ve belki de puan durumunun sürekli güncelleneceği bir tane "istatistik" konusu olacak zaten. Ligin biraz şekillenmesini ve oturmasını beklemiştim bunlar için. :D

Norwich City'de @Dosi Dönemi!

T4MVyL.jpg

Fav10 Ligi'nin köklü kulüplerinden Norwich City lige oldukça kötü bir başlangıç yapmıştı, bu kötü başlangıcın faturası teknik direktör Daniel Farke'ye kesildi. Yaklaşık bir saat kadar önce kulübün yaptığı açıklamaya göre Daniel Farke, görevinden alındı. Farke'nin yerine gelecek yeni teknik direktör ise çok geçmeden açıklandı. Uzun yıllardır takım çalıştırmayan; tecrübeli teknik kadın @Dosi, Norwich City'nin başına geçti. Basın açıklaması yapan tecrübeli teknik kadın, "Kulübü kısa sürede içerisinde bulunduğu bu buhrandan çıkaracağız, aydınlık günler yakın. Taraftarlarımız bana ve oyuncularıma inansın, hemen gerekli adımları atacağız." şeklinde konuştu. Biz de kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz...

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi
Şuan kadroyla uğraşmaktayım. İşimize yaramayanların faturasını keseceğim :A ilk etapta hedef en az 1 galibiyet almak :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Araf
Arkadaşlar oyuna ios cihazla giren var mı ? Varsa oyuna girdiğinde telefonun hoparlör bölümünden ufak sesler duyuyor mu ? Telefonun streo hoparlörünü kulağıma tuttuğumda ses duyuyorum da oyundayken ? Hayırlı sahurlar 😃

Sıradaki maçım @Turkuazz ile.
Böyle güçlü bir rakip ile mi başlayacağım 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Sonlardayız ama @xdragxx 'dan öndeyim :Z
Yenilenen kadromuzla daha da yukarılara çıkmak hedefimiz😎
3.haftadan katılıyorsun o açıdan biraz zor aslında takım aşama aşama güçleniyor antrenmanlar,dostluk maçları,transferler biraz uğraştırıyor 😊

• Beğendim
Reactions: Dosi
Neyse zor günleri geride bırakmışsın. Şimdi daha zor günler seni bekliyor deyip modunu düşürüyormuşum:A

Bu arada @Araf Kırdık kör talihimizi:Z
3-0 yenmişsin de, ortada övülecek bir şey yok aslında. Bir zahmet de yenin yani, pek uğraşmıyorum taktikle. Ona rağmen yenemiyordun, şimdi yendin. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: sokak sanati
Fabregas Saray'da!

Arsenal'in efsane topçusu artık Crystal Palace forması giyecek. Cesc, yaptığı paylaşımla buraya yatmaya gelmediğini, çok işler başaracağına inandığını belirtti...

EYQDsUOXgAE8hBA.jpg
Satış gerçekleştirip, lige daha da güçlü bir şekilde döndürmeye çalışan koca yürekli @bazinga. Busquets'i satmıştı ve daha da güçlü dönmüştü lige. Fabregas da aynı böyle olacak muhtemelen. :)

• Güldürdün
Reactions: bazinga
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Araf
Bu mesajla birlikte konudaki mesaj sayısı 1000'i geçti. Hayırlı olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...