OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1589640660113.png

İkinci haftada Manchester City'i 2-1'lik skorla mağlup ettik.

Burnley Müthiş ataklar yaptı ama şanslı olan bendim. 1 tane golümüz oldu. Sané pişman etmedi beni. Teşekkürler.:Z

Yine yenildik, yine yenildik ve yine gol atamadık. Forvete transfer şart oldu. Nwakaeme'nin iki topu direkten döndü. :(

liverpool'dan dersimizi aldık 1-1 iniesta takıma faydalı olamadı :(

Son çare olarak 20,6 milyon € karşılığında Cavani'yi transfer ettik.

Ne yaparsam olmuyor, olmuyor eskisi gibi. :(
Nwakaeme ile işin olmayacağını söylemiştim. :D

Bonservis bedeli sanki daha fazlaydı diye hatırlıyorum, sanırım indirime gitme var, indirime gittin. Her neyse sana güç katsın, sen transfer etmiş ol. Hayırlı olsun. Başka alternatif bulur, ona yöneliriz artık. :D

Nwakaeme ile işin olmayacağını söylemiştim. :D

Bonservis bedeli sanki daha fazlaydı diye hatırlıyorum, sanırım indirime gitme var, indirime gittin. Her neyse sana güç katsın, sen transfer etmiş ol. Hayırlı olsun. Başka alternatif bulur, ona yöneliriz artık. :D

Nwakaeme'den memnunum. Performansını artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız ve daha iyi olacak. :D

Yok indirime gitmedim, fiyatı o kadardı zaten. :)

İki maçta 5 gol yiyip hiç gol atamadık, böylelikle futbolcuların morali turuncuya doğru gitmeye başladı. Yarınki maçımız yedeklerle oynayan Manchester City'e ile. Hücumcu oynamaktan başka bir seçeneğim kalmadı. Yarın da kaybedersem oyuncularımın güçleri 100 olsa bile bitik halleriyle maç kazanamam.

Tek bir çare var.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...