Suç temalı filmin bir farkı var, o da Western temalı olması. Tabii burada kovboy şapkası var ama kovboy şekli yok. Modern kovboyculuk var. Film de zaten dört karakter üzerinde geçiyor ve durağan bir yapısı var. Her ne kadar sonlara doğru hareketlilik olsa da, finali zayıf gibi geldi bana.
Film hakkında:
Tanner ile Howard kardeşler, büyüklerinden kalan evlerini ipotekten kurtarmak için banka soygununa başlar. Çekirge misali; bir sıçradılar, iki sıçradılar, sonra da yakalandılar. Marcus Hamilton ve ortağı Alberto Parker ile başlıyor aramalar. En sonunda da bulmayı başarıyorlar. Son girdikleri yerde yüklü miktarda para kaldırsa da kardeşler, tepkiyle de karşılaşırlar. Sonra arabalar değişir, Tanner gider uzaklara ve polislerle çatışmaya girer. Howard ise uzaklaşır gider yaralansa da. İpotekten kurtarır evi, çocuklarına bırakır petrol çıkan evi. Tanner çatışmada Alberto'yu vurur, Marcus da Tanner'i. En sonunda da Howard'a gidip, peşini bırakmayacağını söylerken biter film. Emekli de olmuştur tabii artık kendisi ama yine de peşini bırakmayacağını söyler.
Ben Foster, Chris Pine ve Jeff Bridges gibi isimlerin rol aldığı filme karşı beklentilerim, konuyu okuyunca yükselmişti ama filmi izlerken biraz düştü. Daha iyi beklerdim ama yine de idare eder. Finali başarılı olsa daha iyi olabilirdi. Sanki devamı gelecek gibi bitti.
7/10