ağzından bal damlıyorBelki @Felon atmıştır senin takımına o kadar gol, şok geçirirsin.
Sonrasını da söylesen iyi olur sanırım...Değiliz tabii bugün @MEnes'in Tottenham'ını bile yenmişiz.
saatler sürer yazıyor antremanı ona göre ayarlardım bilseydim resmen klube darbe oldu bu"Maçlar Oynanıyor" diyor, ardından izletiyor işte. 90 dakika sürmüyor olması lazım ama hiç kaç dakika boyunca beklettiğine de dikkat etmedim.
Fazla fazla konuşulur, o konuda rahat olabilirsin. Şimdi 600 mesajı geçtiysek, maçlar başladıktan sonra daha da geçeriz. Ayrı konu üşendirmezse açabilirsin istersen her hafta. Senin bileceğin iş.
saatler sürer yazıyor antremanı ona göre ayarlardım bilseydim resmen klube darbe oldu bu
futbuda bile skor gol krallığı asist krallığı konusu vardı ve haftanın menajer puanı konusu burdada bu konular gerekli benceHer gün açılır bir tane konu, o bir şey değil. Dediğim gibi bugün bir bakayım, ona göre karar veririm. Olmazsa anket koyarız, milli irademiz ne derse o.
Bakalım maç sonucu belli olunca kim gülecektaraftar söyledi @xdragxx sizin takım sahaya çıkmak istemiyormuş ikinci yarı için bize yeter bu kadar demişler
Buradayım ve kazanacağım, hadi bakalım...Heyecanla bekleyenlerin hepsi kaybedecek, şuan burada olmayanlar kazanacakmış gibi bir his doğdu içime. Umuyorum yalan yanlış bir histir.
Objektifliğimden asla vazgeçemem Şerlok beyciğimHainku... Seni objektif ol diye değil, beni destekle diye yorumcu yaptık.
futbuda bile skor gol krallığı asist krallığı konusu vardı ve haftanın menajer puanı konusu burdada bu konular gerekli bence
Buradayım ve kazanacağım, hadi bakalım...
Objektifliğimden asla vazgeçemem Şerlok beyciğim
Olsun maksat senin henüz gerçekleşme ihtimali düşük bile olmayan totemini bozmak...Ulan bir zahmet kazan, sanki olma ihtimali düşük bir şeyden bahsediyor.
Valla bu oyun iyice para avcılığına bürünmüş, Futbu'yu özlemiyor değilim ben de.10-60 dakika arasıymış net değilmiş tüh
Bizim futbu çok daha iyiydi @bazinga millet kıymetini bilemedi