OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Maçlar Oynanıyor" diyor, ardından izletiyor işte. :A 90 dakika sürmüyor olması lazım ama hiç kaç dakika boyunca beklettiğine de dikkat etmedim. :A

"Maçlar Oynanıyor" diyor, ardından izletiyor işte. :A 90 dakika sürmüyor olması lazım ama hiç kaç dakika boyunca beklettiğine de dikkat etmedim. :A
saatler sürer yazıyor antremanı ona göre ayarlardım bilseydim resmen klube darbe oldu bu :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Fazla fazla konuşulur, o konuda rahat olabilirsin. Şimdi 600 mesajı geçtiysek, maçlar başladıktan sonra daha da geçeriz. Ayrı konu üşendirmezse açabilirsin istersen her hafta. Senin bileceğin iş. :D

Her gün açılır bir tane konu, o bir şey değil. Dediğim gibi bugün bir bakayım, ona göre karar veririm. :A Olmazsa anket koyarız, milli irademiz ne derse o. :D

• Beğendim
Reactions: Araf
10-60 dakika arasıymış net değilmiş tüh :A
Bizim futbu çok daha iyiydi @bazinga millet kıymetini bilemedi :D

• Harika
Reactions: bazinga
Her gün açılır bir tane konu, o bir şey değil. Dediğim gibi bugün bir bakayım, ona göre karar veririm. :A Olmazsa anket koyarız, milli irademiz ne derse o. :D
futbuda bile skor gol krallığı asist krallığı konusu vardı ve haftanın menajer puanı konusu burdada bu konular gerekli bence :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Heyecanla bekleyenlerin hepsi kaybedecek, şuan burada olmayanlar kazanacakmış gibi bir his doğdu içime. :A Umuyorum yalan yanlış bir histir. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
taraftar söyledi @xdragxx sizin takım sahaya çıkmak istemiyormuş ikinci yarı için bize yeter bu kadar demişler :A :F

futbuda bile skor gol krallığı asist krallığı konusu vardı ve haftanın menajer puanı konusu burdada bu konular gerekli bence :)

İstatistikler için konu açarız ya onlarda sıkıntı yok, sadece her maç haftası için ayrı konu açılmalı mı ona bakacağız. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...