Fav10 Film Kulübü 9. Sezon | 2. Hafta Oylaması

Hangi 6 film?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Hiç talep olmamış ki. Az farkla kaybetse düşünebilirdik. :A

Artık izlemek isteyenlerle ayrıca izleriz etkinlik dışında, iyi vakit geçirteceğini umduğum bir film. :D

Bu sefer dikkat çekici daha çok film vardı, dışarıda kalmasına üzüldüklerim oldu hatta. :A

Robin Williams her türlü iyi hissettiriyor zaten, muhakkak iyi vakit geçirtecek bir filmdir. :D

• Beğendim
Reactions: bazinga
Bu sefer dikkat çekici daha çok film vardı, dışarıda kalmasına üzüldüklerim oldu hatta. :A

Robin Williams her türlü iyi hissettiriyor zaten, muhakkak iyi vakit geçirtecek bir filmdir. :D
2008/2009'un top class filmlerinden bir derleme olmuş oldu. Bundan sonra çoğu sezon bu kıvamda olur muhtemelen. 2010 öncesi yıllara çok hakim değil çünkü ben dahil forumdaki çoğu kişi. :D Bu sebepten elenen film daha az oluyor. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Sabar ekibime trip atarım desem işlem tamam :A @Sherlock ama ben onu başka zaman izlerim. Zorlamayacağım tabi ki kimseyi :A

Bugün bir filmin daha yorumunu yapacağım ama oylama biteceği için senin istediğin filme oy versem dahi yeterli olmuyor sanırım. :A Yapacak bir şey yok Dosi hanım, etkinlik dışı izleriz. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
2008/2009'un top class filmlerinden bir derleme olmuş oldu. Bundan sonra çoğu sezon bu kıvamda olur muhtemelen. 2010 öncesi yıllara çok hakim değil çünkü ben dahil forumdaki çoğu kişi. :D Bu sebepten elenen film daha az oluyor. :D

İzlediğimiz filmlerin ortalamasına bakarsak kötü değil sonuç bence, gayet başarılı filmler izledik. :D Eğer devam edersek nasıl bir fikir var 10. sezonla alakalı kafanda, özel bir şeyler düşünmüşsündür herhalde. :D Ben daha çok bunu merak ediyorum. :A

• Beğendim
İzlediğimiz filmlerin ortalamasına bakarsak kötü değil sonuç bence, gayet başarılı filmler izledik. :D Eğer devam edersek nasıl bir fikir var 10. sezonla alakalı kafanda, özel bir şeyler düşünmüşsündür herhalde. :D Ben daha çok bunu merak ediyorum. :A
İzlediğimiz filmlerin ortalaması derken, bu sezon için mi? :D

10. sezon için 90'lar özel yapacağız demiştik @Araf ve @MasacRE ile. 1994, 1995, 1999 gibi sinema tarihine damga vuran filmlerin olduğu yıllara biraz daha derinlemesine bakmış olacağız kısmetse. :Z

İzlediğimiz filmlerin ortalaması derken, bu sezon için mi? :D

10. sezon için 90'lar özel yapacağız demiştik @Araf ve @MasacRE ile. 1994, 1995, 1999 gibi sinema tarihine damga vuran filmlerin olduğu yıllara biraz daha derinlemesine bakmış olacağız kısmetse. :Z

12 film geçtiğimiz sezondan, bu sezon 7 filmin 4 tanesini izledim kendi adıma. (Normalde şimdiye kadar tamamını izlerdim ama teknik aksaklıklar vuku buldu. :A) Bu filmlere baktığımız zaman genelinden keyif aldığımı söyleyebilirim. :D Bunu kastetmiştim. Üzerine 6 film daha eklenecek ki tamamı gayet iyi duruyor bu sefer. Sonuç olarak her türlü tatmin edici olacak gibi duruyor etkinlik. :D

Hatırladım şimdi, güzel fikir. Beğendim, uygulayalım bunu. :A

• Beğendim
12 film geçtiğimiz sezondan, bu sezon 7 filmin 4 tanesini izledim kendi adıma. (Normalde şimdiye kadar tamamını izlerdim ama teknik aksaklıklar vuku buldu. :A) Bu filmlere baktığımız zaman genelinden keyif aldığımı söyleyebilirim. :D Bunu kastetmiştim. Üzerine 6 film daha eklenecek ki tamamı gayet iyi duruyor bu sefer. Sonuç olarak her türlü tatmin edici olacak gibi duruyor etkinlik. :D

Hatırladım şimdi, güzel fikir. Beğendim, uygulayalım bunu. :A
8. sezon bence de çok iyiydi de 9. sezonun 1. haftası biraz daha iyi olabilirdi. Bazı filmlerde ayrıma gittik ve ben beğenmeyen taraftaydım ondan olabilir bu durum. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Anket süresini yarına kadar uzattım, yarın gün içinde konuları açacağım. Son yorumları da yarın sabaha kadar yapabilirsiniz. Eğer izlediyseniz tercihen sabaha bırakmazsanız daha iyi olur tabii. :D

Anket süresini yarına kadar uzattım, yarın gün içinde konuları açacağım. Son yorumları da yarın sabaha kadar yapabilirsiniz. Eğer izlediyseniz tercihen sabaha bırakmazsanız daha iyi olur tabii. :D
Ben beş film izledim şu ana kadar, iki film kaldı sadece. Süreyi daha da uzatırsan, geceye kadar diğer iki filmi tamamlarım. :D

İkinci filmide tamamladım çok iyiydi. Neyseki turu atlayacağı net.
Umarım geri kalan 4 filmden aynı zevki alırım😊
@bazinga yarın konuyu açtığın an yorumlarımı fırlatırım :Z

• Harika