Aman yok 6 oluyorsa olsun olmuyorsa kalsın. İlerde izlerim olmadıOnu Robin Williams anısına, yedinci film olarak ekler belki @bazinga.
Aman yok 6 oluyorsa olsun olmuyorsa kalsın. İlerde izlerim olmadıOnu Robin Williams anısına, yedinci film olarak ekler belki @bazinga.
Hiç talep olmamış ki. Az farkla kaybetse düşünebilirdik.Onu Robin Williams anısına, yedinci film olarak ekler belki @bazinga.
Hiç talep olmamış ki. Az farkla kaybetse düşünebilirdik.
Artık izlemek isteyenlerle ayrıca izleriz etkinlik dışında, iyi vakit geçirteceğini umduğum bir film.
Aman yok 6 oluyorsa olsun olmuyorsa kalsın. İlerde izlerim olmadı
2008/2009'un top class filmlerinden bir derleme olmuş oldu. Bundan sonra çoğu sezon bu kıvamda olur muhtemelen. 2010 öncesi yıllara çok hakim değil çünkü ben dahil forumdaki çoğu kişi. Bu sebepten elenen film daha az oluyor.Bu sefer dikkat çekici daha çok film vardı, dışarıda kalmasına üzüldüklerim oldu hatta.
Robin Williams her türlü iyi hissettiriyor zaten, muhakkak iyi vakit geçirtecek bir filmdir.
2 ve 3 olan fimlerdeki oyumu çeksem bi ihtimal şansı olur ama ne de olsa oy sayım 2 @SherlockHiç talep olmamış ki. Az farkla kaybetse düşünebilirdik.
Artık izlemek isteyenlerle ayrıca izleriz etkinlik dışında, iyi vakit geçirteceğini umduğum bir film.
1 oyu var filmin ne yapsan boş.2 ve 3 olan fimlerdeki oyumu çeksem bi ihtimal şansı olur ama ne de olsa oy sayım 2 @Sherlock
Sabar ekibime trip atarım desem işlem tamam @Sherlock ama ben onu başka zaman izlerim. Zorlamayacağım tabi ki kimseyi1 oyu var filmin ne yapsan boş.
Sabar ekibime trip atarım desem işlem tamam @Sherlock ama ben onu başka zaman izlerim. Zorlamayacağım tabi ki kimseyi
2008/2009'un top class filmlerinden bir derleme olmuş oldu. Bundan sonra çoğu sezon bu kıvamda olur muhtemelen. 2010 öncesi yıllara çok hakim değil çünkü ben dahil forumdaki çoğu kişi. Bu sebepten elenen film daha az oluyor.
İzlediğimiz filmlerin ortalaması derken, bu sezon için mi?İzlediğimiz filmlerin ortalamasına bakarsak kötü değil sonuç bence, gayet başarılı filmler izledik. Eğer devam edersek nasıl bir fikir var 10. sezonla alakalı kafanda, özel bir şeyler düşünmüşsündür herhalde. Ben daha çok bunu merak ediyorum.
8. sezon bence de çok iyiydi de 9. sezonun 1. haftası biraz daha iyi olabilirdi. Bazı filmlerde ayrıma gittik ve ben beğenmeyen taraftaydım ondan olabilir bu durum.12 film geçtiğimiz sezondan, bu sezon 7 filmin 4 tanesini izledim kendi adıma. (Normalde şimdiye kadar tamamını izlerdim ama teknik aksaklıklar vuku buldu. ) Bu filmlere baktığımız zaman genelinden keyif aldığımı söyleyebilirim. Bunu kastetmiştim. Üzerine 6 film daha eklenecek ki tamamı gayet iyi duruyor bu sefer. Sonuç olarak her türlü tatmin edici olacak gibi duruyor etkinlik.
Hatırladım şimdi, güzel fikir. Beğendim, uygulayalım bunu.
Ben beş film izledim şu ana kadar, iki film kaldı sadece. Süreyi daha da uzatırsan, geceye kadar diğer iki filmi tamamlarım.Anket süresini yarına kadar uzattım, yarın gün içinde konuları açacağım. Son yorumları da yarın sabaha kadar yapabilirsiniz. Eğer izlediyseniz tercihen sabaha bırakmazsanız daha iyi olur tabii.
6 film izlesen zaten 2 oy hakkı kazanmana yetiyor. Yedincinin de yorumunu sonradan yaparsın bir şey olmaz.Ben beş film izledim şu ana kadar, iki film kaldı sadece. Süreyi daha da uzatırsan, geceye kadar diğer iki filmi tamamlarım.
Aslında iki filmi de akşam izlemek istiyordum da, neyse artık. Kısa olanı yarın sabah izlerim. Uzun olan "One Day" filmini de, yarın akşam izlerim belki.6 film izlesen zaten 2 oy hakkı kazanmana yetiyor. Yedincinin de yorumunu sonradan yaparsın bir şey olmaz.
Süre uzamış 😱Bugün bir filmin daha yorumunu yapacağım ama oylama biteceği için senin istediğin filme oy versem dahi yeterli olmuyor sanırım. Yapacak bir şey yok Dosi hanım, etkinlik dışı izleriz.
Süre uzamış 😱
Hâlâ şans var