Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor 16 şubatta başlamış ve 25 şubat reytingleriyle karşı karşıyayız :A

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI
1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3 HEKIMOGLU KANAL D
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 SURVIVOR TV8
6 RAMO SHOW TV
7 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
8 ESRA EROL'DA ATV
9 ATV ANA HABER ATV
10 HEKIMOGLU (OZET) KANAL D

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: DR and Hazem
Acun asıl Survivor bu forumda dönüyor, gör bizi. :F Kaoslar, tartışmalar asla bitmiyor. :A Bir de Yunus Emre gibi Acun sevdalıları da var daha ne olsun. :A

• Güldürdün
Reactions: DR
Boşluktan herkes izler oldu yazık. :( 10 tane korona daha çıksa izlemem ben de. :A
Herkes ayri bir telden calinca kimse kimseyi anlamak istemiyor, onu gectim tartisilmaya deger konular olsa bari. 2 ay sonra herkesin unutacagi reyting sisteminin kuklalari icin deger mi diye önce durup bi' düsünsek keske. :(

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Biri corona öncesi ve sonrası reytingleri atsın :A
Zevkle :A

1589211855864.png

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Survivor 16 şubatta başlamış ve 25 şubat reytingleriyle karşı karşıyayız :A

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI
1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3 HEKIMOGLU KANAL D
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 SURVIVOR TV8
6 RAMO SHOW TV
7 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
8 ESRA EROL'DA ATV
9 ATV ANA HABER ATV
10 HEKIMOGLU (OZET) KANAL D
Şike var! Dislike :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Burada Survivor diziler olsaydı da bu reytingleri alırdı dediğim bir cümle gösterin ne isterseniz yapayım lütfen yazdıklarınızın bir nedeni olsun

• Beğendim
Reactions: Angelica
10. Olduğu da vardı da araştırma yapacak zaman yok. Eminim birazdan araştırma yapıp biraz yüksek reytingini bulup koyarlar. :A
Survivor'ın Survivor olduğu zamanlar özeti bile 2.ci oluyordu :A Kendileri de biliyor millet artık sevmiyor izleyenler de tamamiyle boşluktan :D Diziler yarın geri dönsün reytingleri yine dip yapacak.

• Güldürdün
Reactions: DR
Burada Survivor diziler olmasaydı da bu reytingleri alırdı dediğim bir cümle gösterin ne isterseniz yapayım lütfen yazdıklarınızın bir nedeni olsun
Şimdi beni iyi anlamışsındır umarım. :)

Geçen ben "clickbait" yapılmamalı bir cümle kullanmadığım halde o algıyı yarattınız, şimdi de aynısıyla karşı karşıyasın. :)

Ben onu bunu bilmiyorum kardeşim dediğim gibi Hatice'ye değil neticeye bakacaksın Survivor şu ana kadar hiçbir senesinde arka arkaya bu kadar yüksek reytingler almamıştı en yüksek reyting aldığı sezonlarda bile çok az çift rakam görüyordu şu an çift rakam dan aşağı düşmüyor çok uzun bir süredir bu da altın yılların yaşadığının kanıtıdır katılmıyorsan katılma bu benim düşüncem.
Altın yılların neden şimdi yaşandığını söylüyoruz işte. Sözde altın yılları :D 2010-2015 arasıdır altın yılları bu arada :A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Hazem and DR
Survivor'ın Survivor olduğu zamanlar özeti bile 2.ci oluyordu :A Kendileri de biliyor millet artık sevmiyor izleyenler de tamamiyle boşluktan :D Diziler yarın geri dönsün reytingleri yine dip yapacak.
Aynen. Allah kimseyi boşluğa düşürmesin. :D

Ama zaten izleniyorsun. Yalan başlığa ne gerek var? Benim eleştirdiğim o aslında. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,556
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy