Hayır ısrar etmen beni şaşırtıyor, tuhaf buldum hadi bana inanmamanı kabul edebilirim, ama Özgür 100 kez yazdı aranda iyi. Hani arkadaşım böyle bir şey diyor belki doğru olur bile demiyorsun..araya girmeseydin de yorulmasaydın harun bey![]()
Çok doğru.En temizi salmak Özgür beyciğim, Acun burada olsa kendini bu kadar savunmazdı.![]()
Herkes ayri bir telden calinca kimse kimseyi anlamak istemiyor, onu gectim tartisilmaya deger konular olsa bari. 2 ay sonra herkesin unutacagi reyting sisteminin kuklalari icin deger mi diye önce durup bi' düsünsek keske.Boşluktan herkes izler oldu yazık.10 tane korona daha çıksa izlemem ben de.
![]()
Offff reytinglere baaak ya zirve sezonu cidden
Şike var! DislikeSurvivor 16 şubatta başlamış ve 25 şubat reytingleriyle karşı karşıyayız
TOTAL REYTİNG SONUÇLARI
1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3 HEKIMOGLU KANAL D
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 SURVIVOR TV8
6 RAMO SHOW TV
7 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
8 ESRA EROL'DA ATV
9 ATV ANA HABER ATV
10 HEKIMOGLU (OZET) KANAL D
10. Olduğu da vardı da araştırma yapacak zaman yok. Eminim birazdan araştırma yapıp biraz yüksek reytingini bulup koyarlar.Offff reytinglere baaak ya zirve sezonu cidden![]()
Survivor'ın Survivor olduğu zamanlar özeti bile 2.ci oluyordu10. Olduğu da vardı da araştırma yapacak zaman yok. Eminim birazdan araştırma yapıp biraz yüksek reytingini bulup koyarlar.![]()
Hayır ısrar etmen beni şaşırtıyor, tuhaf buldum hadi bana inanmamanı kabul edebilirim, ama Özgür 100 kez yazdı aranda iyi. Hani arkadaşım böyle bir şey diyor belki doğru olur bile demiyorsun..
Şimdi beni iyi anlamışsındır umarım.Burada Survivor diziler olmasaydı da bu reytingleri alırdı dediğim bir cümle gösterin ne isterseniz yapayım lütfen yazdıklarınızın bir nedeni olsun
Çok doğru.Zaten daha yazmayacağım ne gerek var insanlara bir şeyler anlatmaya.
Herkes kendi inandığı gibi yaşamaya devam etsin.
Doğruluğunu biliyoruz ne de olsa.
![]()
Altın yılların neden şimdi yaşandığını söylüyoruz işte. Sözde altın yıllarıBen onu bunu bilmiyorum kardeşim dediğim gibi Hatice'ye değil neticeye bakacaksın Survivor şu ana kadar hiçbir senesinde arka arkaya bu kadar yüksek reytingler almamıştı en yüksek reyting aldığı sezonlarda bile çok az çift rakam görüyordu şu an çift rakam dan aşağı düşmüyor çok uzun bir süredir bu da altın yılların yaşadığının kanıtıdır katılmıyorsan katılma bu benim düşüncem.
Aynen. Allah kimseyi boşluğa düşürmesin.Survivor'ın Survivor olduğu zamanlar özeti bile 2.ci oluyorduKendileri de biliyor millet artık sevmiyor izleyenler de tamamiyle boşluktan
Diziler yarın geri dönsün reytingleri yine dip yapacak.
Eskiden dizilerin korkulu rüyası denilen Survivor'ın geldiği nokta...